2777
2789

من خیلی ها رو دیدم که حتی سینه هاشونم درد نمی کرده و باردار شدن و بعد از هفته 5 تازه علایم براشون شروع شده .توکل کنید به خدا و البته راضی باشید به مصلحتش و چیزی و به زور نخواین 

من 3 بار سقط داشتم و یادم هر سه بار به زور از خدا خواستم والان میبینم اگه اون موقع بهم نمیداد دردش برام خیلی کمتر بود تا الان

منم اون ماه ۱۵روزعقب انداختم از دادم منفی بود باامپول پری شدم وکلومفین مصرف کردم نمیدونم اگه طبق ماه ...

ان شاالله که نمیاد. منم دوره هام سی روزس دیروز موعدش بود. اگه فردا هم نیاد یکم دلم خوش میشه. ولی الان همش احساسشو دارم😔

خدایا شکرت🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی ها رو دیدم که حتی سینه هاشونم درد نمی کرده و باردار شدن و بعد از هفته 5 تازه علایم براشون شر ...

بله حق با شماس. دعا کنین برامون ان شااللخ اول به صلاحمون بشه بعد هم دامنمون سبز بشه

خدایا شکرت🙏
من خودم تاخیر داشت پریودم اما هر لحظه حس میکردم الان که پریود بشم دقیقا همون حالتارو داشتم

خدا کنه واسه ماهم نیاد. خسته شدم دیگه. هر ماه همه جور علائم داشتم ولی این ماه هیچی. فقط امید دارم

خدایا شکرت🙏
خدا کنه واسه ماهم نیاد. خسته شدم دیگه. هر ماه همه جور علائم داشتم ولی این ماه هیچی. فقط امید دارم

عزیز دلم اصلا ناامید نباش من خودم تنبلی تخمدان داشتم یعنی رفتم سونو دکتر گفت در تعجبم با این وضعیت چطور باردار شدی سال قبلم بارداری خارج رحم داشتم که باید میرفتم عکس رنگی ولی نرفتم فقط به خدا توکل کردم خدا خودش بدون هیچ قرص و دارویی واسمون درست کرد  

خدایا شکرت       

سلام بچه ها من یک هفته پیش اقدام داشتم  کسی تجربه داره که لقاح چقد طول میکشه بگیره؟؟؟واینکه دوروز میشه یک زره سردم بشه فوری زیر شکمم و تخمدان هام درد میگیره نمدونم دلیلش چیه بنظرتون باید برم دکتر؟؟کم کاری تیرویید هم دارم  دکترم گفته میتونی اقدام کنی اما شانس بارداری کمه تا نرمال بشه .😊استارتر عزیز ببخشید سوال بی ربط پرسیدم 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊