2777
2789
عنوان

چیکار کنم بقیه ازم حساب ببرن

148 بازدید | 11 پست

توی شهری که زندگی میکنم غریبم ، همیشه دنبال دوست هستم، بعد ی مدت نمی‌دونم چرا دوستام از من لجشون میگیره و حس میکنن من شانس داشته م، دختر آروم و خوش رو و خوش برخوردی هستم ، تحصیل کرده ام، متاهلم ، شوهرم مرد خوبیه, وضع مالی متوسط. خودم حس میکنم غریبم و زندگیم خیلی هم راحت نیست ، اما دوستام لجشون میگیره. چیکار کنم روابط م درست پیش بره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با هیشکی صمیمی نشو میدونم سخت ولی به نفعت

اره واقعا درستش همینه ، میان از زندگیم مطلع میشن ، ناخودآگاه حسادت می‌کنند , حالا خاص هم نیست زندگی م. ولی خوب. حالا منم عاشق صمیمیت 🙈

در مورد زندگی شخصیت به دوستات چیزی نگو به هیچ وجههههه

هیچوقتم خونت دعوتشون نکن هرچی هست بیرون باهاشون قرار بزار 

کلا مرموز باش 

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

اره واقعا درستش همینه ، میان از زندگیم مطلع میشن ، ناخودآگاه حسادت می‌کنند , حالا خاص هم نیست زندگی ...

منم دوست صمیمی ندارم اصلا یعنی داشتما زیاد 

ولی فهمیدم بدرد نخوره کلا دوست 

اکثر این زخمام از سمت رفیق میخوری 

یجوری خودتو سرگرم کن نیازی به رفیقم نیس 😁

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست 
منم دوست صمیمی ندارم اصلا یعنی داشتما زیاد ولی فهمیدم بدرد نخوره کلا دوست اکثر این زخمام از سمت رفیق ...

منم سر جمع دارم می فهمم که دوست واقعی اصلا وجود نداره، همه میان حسرت زندگی تو میخورن، نباید نزدیک شد به کسی

منم دوست صمیمی ندارم اصلا یعنی داشتما زیاد ولی فهمیدم بدرد نخوره کلا دوست اکثر این زخمام از سمت رفیق ...

ی دوست دیگه داشتم ، از شدت حسادت ، دشمن من شده بود ، یکی از دوستان مشترک مون می گفت همش نفرینت می‌کنه ، بعد من با این آدما دوست بودم یک روز متاسفانه 

ی دوست دیگه داشتم ، از شدت حسادت ، دشمن من شده بود ، یکی از دوستان مشترک مون می گفت همش نفرینت می‌کن ...

همه مون از این اشتباها داشتیم :) 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست