2777
2789
عنوان

بیاین ببینم مشکل از منه یا ن 😐

293 بازدید | 45 پست

دیشب تاپیک زدم درمورد مشاورم گفتم 

اصلا تا پیام نذم پی نمیده تا مشکلو نگم راه‌حل نخوام چیزی نمیگه ک چیکار کنم چطور تست بزنم سریع بخونم سریع نکته برداری کنم اصلا هیچییی حتی جلسه اول واسه برنامه ریزی خودم بهش زنگ زدم 

از دیشب تا حالا پیام نداده بهم منی ک هر دیروز و پریروز اینقدر بهش پیام میدادم سوال میپرسیدم 😐 

اصلا نمیگه مردم یا زندم درس کوفت کردم یا ن 😐 فقط برنامه داده و ساعت ۱۱ شب گزارش میخواد 😐😐

این کاربری دست دو نفره ))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه خب اگر ازش ناراضی هستی عوضش کن یا ایرادتشو بهش بگو 

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

مشاورته پارتنرت که نیست ازش توقع داری هی بهت پیام بده. سوالی داری بپرس جواب نداد اون موقع حق اعتراض ...

چ ربطی داره اخه؟ نباید پیگیر باشه حداقل ی نیم ساعت وقت بذاره ببینم منی ک هر روز سوال میپرسیدم امروزو چرا چیزی نگفتم پیام ندادم؟ احیانا نباید بپرسه مشکلی پیش اومده یا درساتو خوندی یا ن 

حس میکنم زیادی ازش انتظار دارمگزارشم واسش فرستادی سین میزنه چیزی نمیگه دوباره تا فردا شب و ب همین ر ...

بدرد نمیخوره سعی کنین مشاور دلسوز پیدا کنید حداقل اگ حسش واقعی نباشه تظاهر هم بکنه که براش ارزشمندی خیلی بهتره

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

عجیبه خب اگر ازش ناراضی هستی عوضش کن یا ایرادتشو بهش بگو

خجالت میکشم بگم اخه منی ک اینقدر فعال بودم ذرسمو ب موقع میخوندم همه چی اینقدر سوال میپرسیدم الان نباید پی بده درستو خوندی چیکار کردی امروز 

چ ربطی داره اخه؟ نباید پیگیر باشه حداقل ی نیم ساعت وقت بذاره ببینم منی ک هر روز سوال میپرسیدم امروزو ...

خیلی ربط داره به نظرم. 

نه چرا باید بپرسه؟ مگه فقط تو دانش اموزشی؟ 

مشاور وظیفه ی سوال پرسیدن تو طول روزو ازت نداره 

اگه جایی تو برنامه خوب پیش نری بهت یادآوری میکنه یا دلیلشو ازت میخواد. نمیتونن به تک تک دانش اموزاشون پیام بدن ک 

کاربری دست چند نفره