2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی

57 بازدید | 3 پست

کسی کتاب پایه هفتم و هشتم و نهم داره؟

دارم برای چند نفر نیازمند که از تحصیل جا موندن کتاب جمع می‌کنم. خودمم می‌خوام بهشون کمک کنم بتونن امتحان بدن.

اگه کسی داره لطفا کمک کنه در این کار خیر شریک بشید. این کتاب‌ها دست به دست می‌چرخه و چندین نفر استفاده می‌کنن

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

سلام عزیزم.چه کار خوبی ثواب داره.منم ی یکی ک از تحصیل جا مونده بود کمک کردم دیپلم بگیره .آموزش از راه دور میخوند من جزوه ها رو ساده سازی میکردم.

دختر همسایه مون هم مادرش بیسواده میاد پیش من سوم ابتدایی هست.

حس خوبیه.ادامه بده.راستی پی دی اف همه دروس با جواب تو گوگل بزنی واست میاره.تو دیوار شهرتون آگهی بدی هم بهتره سریع تر ب دستت میرسه

سلام عزیزم.چه کار خوبی ثواب داره.منم ی یکی ک از تحصیل جا مونده بود کمک کردم دیپلم بگیره .آموزش از را ...

خیلی ممنون از راهنمایی‌تون

خواندن پی دی اف سخته براشون چون تعداد کتاب‌ها هم زیاد

دیوار هم آگاهی می‌زنم ان‌شاءالله پیدا بشه

شما هم همین طور 😍❤️🥰

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.