2777
2789
عنوان

حوصله کارهای خونمو ندارم راه کار بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 36518 بازدید | 117 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم این کارو میکنم هفته ای یه روزو مشخص کردم یعنی پنجشنبه به پنجشنبه همه جای خونرو زیرو رو میکنم و تمیز میکنم بعدش دیگه کل هفته خونم تمیزه فقط کارای جزئی روزمره میمونه که در عرض یک ساعت همه چیز مرتب میشه وغذامم آماده میشه

بچه ها من خجالت کشیدم رفتم سریع ظرفای ناهارو شستم آخه زود جو گیر میشم😆

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

فکر کنم اگر شوهرم چندوقت بره خونه مامانش.همه چی رو هم جمع بشه بعد یهو قاطی کنم پاشم دست به کار بشم.میگن اون چیزی که تو رو نکشه حتما قویترت میکنه.همینه😂

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
والا از این شلخته بازار خونه ما بهتره! منم فکر کنم  مریضیه تنبلی دارم ... کاشکی یه روزی خوب بشم ...

خدا شفامون بده.آمین

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
من خودم این کارو میکنم هفته ای یه روزو مشخص کردم یعنی پنجشنبه به پنجشنبه همه جای خونرو زیرو رو میکنم ...

الان که حامله ای شوهرت کمکت میکنه؟آخه شوهر من خیلی هوامو داشت کیف میکردم دستش درد نکنه😊

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
بیا ببرمت تنبل خونه شاه عباس😁😁

کجاست؟غذاشون خوبه؟قشنگ بهمون میرسن یانه؟؟

الان که حامله ای شوهرت کمکت میکنه؟آخه شوهر من خیلی هوامو داشت کیف میکردم دستش درد نکنه😊

نه والا اون بیچاره صبح ساعت 7 میره سرکار شب ساعت 7 میاد دیگه نا نداره بلند شه از خانوادمم دورم همه ی کارامو خودم میکنم