اصلن نمیتونم مرتب باشم همش خونم به هم رختس چیکار کنم راهنماییم کنید
قرارمون چی شد که بی قرار قرار هم باشیم حسین هرچی که پیش اومد باید کنارهم باشیم من رویه خاک وتو سوار مرکبی من تویه قلب تو اما تو چشم زینبی آهسته تر برو بزار منم باهات بیام حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام کجا میخایی بری حسین این دم اخری چقدر شبیه مادری
من خودم این کارو میکنم هفته ای یه روزو مشخص کردم یعنی پنجشنبه به پنجشنبه همه جای خونرو زیرو رو میکنم و تمیز میکنم بعدش دیگه کل هفته خونم تمیزه فقط کارای جزئی روزمره میمونه که در عرض یک ساعت همه چیز مرتب میشه وغذامم آماده میشه
بچه ها من خجالت کشیدم رفتم سریع ظرفای ناهارو شستم آخه زود جو گیر میشم😆
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
فکر کنم اگر شوهرم چندوقت بره خونه مامانش.همه چی رو هم جمع بشه بعد یهو قاطی کنم پاشم دست به کار بشم.میگن اون چیزی که تو رو نکشه حتما قویترت میکنه.همینه😂
به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉 ابن سینا
من خودم این کارو میکنم هفته ای یه روزو مشخص کردم یعنی پنجشنبه به پنجشنبه همه جای خونرو زیرو رو میکنم ...
الان که حامله ای شوهرت کمکت میکنه؟آخه شوهر من خیلی هوامو داشت کیف میکردم دستش درد نکنه😊
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬