2777
2789
عنوان

خانومای متاهل بیاین

138 بازدید | 12 پست

خانومای عزیز میخواستم تجربه خودمو در اختیارتون بزارم و قطعا مشکل خیلیاتونه، من عفونت قارچی واژن داشتم واقعا بد بود کسانی که دارن میدونن چی میگم و چطور اذیت میکنه آدمو دکترم رفتم پوماد میداد خوب بود اما طول میکشید خوب شم من فقط با 4 چیز خودمو درمان کردم 

1 معجزه ای بنام عنبرنسارا (بی ادبیه اما فقط مال الاغ ماده)2 نوشیدن آب فراوان 3 بعد دستشویی خودمو فقط با پارچه نخی خشک میکردم و وای به روزی که خودتو خشک نکنی4 فقط شلوار نخی شورتم اصلا نمیپوشم مگر برم جایی که اونم نخی دوخت کردم

منم عفونت مکرر دارم ولی هرکار بگی کردم ولی بازمتا اب سرد دست میزنم یاهوای سرد بهم میخوره کارمن تمومه

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا .من ۱۲ ساله ازدواج‌کردم .سه تا هم بچه دارم .خیلی پیش اومده عفونت بگیرم‌.

تند تند آب میخورم .خیلی زیاد .

تند تند لباس زیرم رو عوض میکنم یعنی روزی چهار تا پنج تا .فقط هم نخی می‌پوشم .

همین دوتا روش باعث شده مدت طولانی عفونت نگیرم‌.باز مسافرتی چیزی میشه که شرایط فرق می‌کنه عفونت میگیر‌م‌ همین راه‌کار ها رو انجام میدم 

من یکم عفونت گرفتم ولی این چیزارو رعایت کردم خوب شدم هر روز باید لباس زیرمو عوض کنم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

منم عفونت مکرر دارم ولی هرکار بگی کردم ولی بازمتا اب سرد دست میزنم یاهوای سرد بهم میخوره کارمن تمومه

باید خودتو گرم نگه داری منم اینجورم همیشه جوراب زخیم میپوشم چون پام بره تو آب فاتحم خوندس

اگه سطحی باشه یه مترونیدازولم بخوری حله

آره سطحی بود نه یه پماد داخلی استفاده کردم خوب شدم تازه خیلی هم وسواسی هستم در اولین رابطه یخورده عفونت سراغم اومد اما دیگه نه خداروشکر 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اگه سطحی باشه یه مترونیدازولم بخوری حله

میخورم بعد یه ماه باز برمیگرده

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

باید خودتو گرم نگه داری منم اینجورم همیشه جوراب زخیم میپوشم چون پام بره تو آب فاتحم خوندس

وای دقیقا من دستمد به اب بخئوره یاپام به کاشی سرد معذرت میخوام نمی تونم جیشمو نگه دارم میسوزم از سوزش

منم اینجوریم مخصوصا اون جیشه😅

مامان منم مثل منه رفته دکتر گفته از استرسته از وقتی قرص اعصابمیخوره خیلی بهتر شده ولی منتها من تواقدامم نمی تونم قرص اعصاب مصرف کنم