2777
2789

من عاشق گل هستم دیروز زدمش،ریشه داش ازیکی قلمه زدم.ولی حس میکنم برگاش میخادپژمرده شه حس میکنم میخادخشک شه...این شرایط نگهداریش چجوریه؟بذارم بیرون؟هوا سرده اخه‌

جان جدت لایکم نکن بدممم میاد😬😤عوضش هرچقدمیخای ریپلای کن.ریپ دووووس🙂🥰😍🫢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بذار توی محیط خونه بمونه. نباید جاش سرد باشه

عه مرسی گلم.توخونه بخاریم روشنه یکم هوا گرم باشع عیبی نداره؟واینک گلم من کاکتوس هم زدم گلدان میگن هفته ای ی بار اب بدم بهشون درسته؟

عه مرسی گلم.توخونه بخاریم روشنه یکم هوا گرم باشع عیبی نداره؟واینک گلم من کاکتوس هم زدم گلدان میگن هف ...

نه عیب نداره بهش کود و قطره تقویتی بدی خوب میشه

کاکتوس هفته ای یکبار. از روزی که آب دادی تا هفته بعد باید سطح خاکش نم نداشته باشه بعدش آب بدی

نه عیب نداره بهش کود و قطره تقویتی بدی خوب میشهکاکتوس هفته ای یکبار. از روزی که آب دادی تا هفته بعد ...

عزیزم مرسی،بقیه گلای معمولی مثلا هفته ای دوبار خوبه؟گل عروسی و واین چیزا

عزیزم مرسی،بقیه گلای معمولی مثلا هفته ای دوبار خوبه؟گل عروسی و واین چیزا

برای گل معمولی هفته ای دوبار کمه مثلا گل باباآدم با اون حجم نیاز داره هر مرطوب باشه. به مقدار لازم یک روز در میون آب بده. در حدی که آب چکون نشه گلدون

برای گل معمولی هفته ای دوبار کمه مثلا گل باباآدم با اون حجم نیاز داره هر مرطوب باشه. به مقدار لازم ی ...

قربونت مرسی گلممممم