حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم
یعنی همه چیزای تو هایپر مارکت میاره بعد مغازش چجورع چه اندازست میتونی یه مثال بزنی چیا میاره
انواع نوشیدنی مارکای خوب انواع بستنی کارخونه رب ماکارونی انواع سس خمیرپیتزاوخیارشورزیتون سبزی ای بسته بندی ...........
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
چجور بود ما میخواییم تو محله بزنیم راهنمایی میکنین
فروش بالا هست، سود کم
تقریبا۳۰درصد سود،اگر ماهی۱۰۰میلیون جنس بفروشی که میفروشید ۳۰میلیون درآمد هست که مابقی۷۰میلیون رو باید دوباره جنس بخرید ، تنها راهنمایی که میتونم بکنم،،،،،، شغل سختیه و دست تنها نمیشه ، جنس خریدن(سخت ترین قسمت که نیاز به اینه ماشین باری داشته باشی)یا اگر سرمایه داره که کلی جنس بخره خب کارخونه میارن واستون ،انبار داشتن ، جنس چیدن،حساب کتاب، نسیه جنس ندید،و شاگرد داشته باشید۲۴ساعته باز باشید
حدیث هستم،۲۴سالمه ،درحال اقدام بارداری ام ، من عشق ورزشم و هروز ورزش میکنم،زندگی سالم به دور از نوشابه،الکل ،قلیون ،قهوه عاشق دویدن و دوچرخه سواری،۴ تا دوچرخه حرفه ای دارم ،سبک سالم زندگی رو بهت رایگان یاد میدم