2777
2789
عنوان

کدوم شغل انتخاب کنم

82 بازدید | 13 پست

بچه ها من کارمند مالی هستم مرخصی زایمان بودم دارم برمیگردم سرکار. مدیر مالیمون سال بعد بازنشست میشه اگه برگردم قسمت مالی احتمال زیاد من مدیر مالی میشم. اما بهم گفتن اگه دوس داری میتونی همین الان مدیر روابط عمومی باشی‌. به تظرتون قبول کنم؟ یا صبر کنم برای مدیر مالی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیر مالی یهویی میری یکی دیگه میشه مالی رو کسی رو میذارن که رفیق ریاست باشه کثافت کاری رو جمع کنهروا ...

نه جایی که من هستم خود رییس هر دو سه سال عوض میشه اینطوری نیست رفیقشو بزاره. روابط عمومی درسته مسوولیتش سختی کارش خیلی کمتره اما خب حقوقش در همین حده ‌که الان میگیرم. اما مدیر مالی حقوقش بیشتره. موندم بین حقوق و جایگاه بهتر یا سختی کار کمتر

مالی از لحاظ رتبه و حقوق بهتره. روابط سختیش کمتره. بین این دو موندم

بله میدونم

ولی اگه الان دوتاش رو گذاشته بودن جلوت و میخواستی انتخاب کنی فرق می‌کرد

شاید تا وقتی رئیس بخواد بازنشسته شه شرایط فرق کرد

نه جایی که من هستم خود رییس هر دو سه سال عوض میشه اینطوری نیست رفیقشو بزاره. روابط عمومی درسته مسوول ...

مسلما مالی بهتره حقوقش و جایگاهش

دیگه وقتی با سی نفر که میگن نرو جواب منفی میدی یعنی مالی رو دوست داری دیگه

منم بودم میرفتم مالی

چون زور گفتن و پرستیژ و کار زیاد رو بیشتر دوست دارم ولی مالی رو رئیس انتخاب نمیکنه؟ خوب توی اون سه چهار سال نفر بعدی رفیقش رو میذاره

بله میدونمولی اگه الان دوتاش رو گذاشته بودن جلوت و میخواستی انتخاب کنی فرق می‌کردشاید تا وقتی رئیس ب ...

نمیدونم . آخه مدیر روابط عمومی هر کاری دارن بهش میگن. حتی میخوان برای فوت بستگان کسی یا جشنی چیزی بنر بزنن میگن روابط عمومی سفارش بده. نظارت کنه. کارای دم دستیه همش

مسلما مالی بهتره حقوقش و جایگاهشدیگه وقتی با سی نفر که میگن نرو جواب منفی میدی یعنی مالی رو دوست دار ...

نه معمولا وزارت لنتخاب میکنهگ رییس زیاد دخل و تصرف نداره. سی نفر که اصلا نیومدن تاپیک 😀