2777
2789

شما حاضرید جوری پسرت رو تربیت کنی که در آینده مردی بشه که تمام نیازها و عواطف هسرش رو براورده کنه؟

چقد دوست داری پسرت عاشقه یه دختر بشه و اونو‌ خوشبخت کنه؟ 

میتونی ببینی و حسادت نکنی؟!

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دختره هم خوب باشه و لیاقت داشته باشه چرا که نه!! 

حسادت چرا مگه قراره هووی دختره باشم که حسادت کنم!😑 

پسرام کوچیکن ولی همیشه میگم کاش مرد خوبی بشن تو آینده و دختر خوبی هم نصیبشون بشه 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بله میتونم از همون دوران نوزادی سعی کردم بهش استقلال رو یاد بدم زندگی عاشقانه رو یاد بدم و تمام آرزوم با عشق زندگی کردن کنار کسی هست که دوستش داره حتی اگر من تو زندگی آینده اش حضور نداشته باشم فقط خوشبختیش رو از دور ببینم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من دقیقا همچین مادری هستم ،دلم میخواد زن پسرهام عاشقشون باشه و رابطه خوبی داشته باشن،چون میبینم وقتی من اینقدر همسرم و دوست دارم چقدر احساس خوبی داره و زندگی چقدر راحت تر میگذره ،برای پسرام زندگیه خوب میخوام،الهی امین🙏🙏

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

چرا حسادت کنم؟ آرزومه که خوشبخت بشه

افرین .❤️👏🏼

مادرشوهر رفیق و پایه🤭😉

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چرا باید چیزی ک خودم با شوهرم تجربه کردم

رو نخوام بچم تجربه کنه؟ و عشق کنه؟

به نظرم خط اخرت ک میتونی ببینی حسادت نکنی

ی جمله خطرناکی هست

هرجی ازین حس ها داره باید در اسرع وقت خودشو درمان کنه

💕

خواهرم اینجوری بار میاره

تمام کارهای خونه و شخصیش رو به بچه یاد داده خودش انجام بده

توالت اتاق خودشم میشوره خواهر زادم

بهش یاد داده داد و بیداد کار بدیه

زدن کار بدیه فحش کار بدیه

برابر بودن دختر و پسر رو یاد داده

بهش یاد داده اگه نه بهش گفتن پاش رو عقب بکشه

حسادت داره؟ شوهر زن دوست مگه بده؟

تو این سایت فهمیدم مرد یا زنی که زیادی عاشق باشه ضرر میکنه به بچه هامون یاد بدیم اول از همه عاشق خود ...

پنج تا انگشت یکی نیست عشق خیلی قشنگه.. البته بلد بودن میخواد😚❤️