2777
2789

سه تا از همسایه هام‌که با هم دوست شدیم وقتی باردار بودم از تمام آدم های اطرافم حتی خانوادم بیشتر هوامو داشتن وقتی هم زایمان کردم هم جویای احوالم بودن هم اومدن دیدنیم و کادوی خوب برام آوردن

حالا میخپام یه مهمونی بهشون بدم از خجالتشون در‌بیام نمیدونم توی خونه دعوتشون کنم و غذا خودم درست کنم یا اینکه غذا از بیرون بگیرم، با اینکه کلا دعوتشون کنم یه رستوران که موزیک‌زنده هم داشته باشه…

اگ اوضاع مالیت خوبه ببرشون رستوران 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

رستوران

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌼بچه ها یه سوره کوثر و یه صلوات ب نیت من بخوانین🌼🌼💚🌼💙🌼هدیه به حضرت ام البنین 💝و خانم فاطمه زهرا بخونین♥️ 🌼برای بغل کردن نی نی ام و تشکیل قلب نی نی💗🌺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با نوزاد رستوران سخت نیس ؟!

بچه ی منم ۲/۵ ماهس بنظرم رستوران رفتن سخته

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

با نوزاد رستوران سخت نیس ؟!بچه ی منم ۲/۵ ماهس بنظرم رستوران رفتن سخته

کلا سه بار رفتم دوبارش سفره خونه بوده که راحت بودم یه بارم توی کالسکه گذاشتمش داخل رستوران تکونش دادم تا گریه نکنه اما با استرس

توی خونه اگه خودم غذا درست کنم یعنی کمتر از بیرون در میاد؟

صد درصد کمتر میشه 

مخصوصا رستوران‌های موزیک زنده خیلی گرون تره 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اگر شرلیط مالی اجازه میده برید بیرون یا از بیرون غذا بگیر اگر نمیتونی یه عصرونه دعوتشون کن، میوه و شیرینی و یه غذای ساده ، مثل گشک و بادمجون و سالاد الویه که از قبل بتونی درستشون کنی ، سخت هم نگیر

ببرشون رستوران.بچه تم یا بده همسرت نگه داره.یا بزارش تو کرییر با خودت ببر

بچه که همینجوریشم پیش باباش تنها نمیمونه مخصوصا که شیر خودمم میخوره اصلا بالای دوساعت نمیتونم بزارمش جایی