2777
2789
عنوان

خانوما های متاهل بیاین

293 بازدید | 12 پست

سلام من پریود هام نا منظم بود رفتم دکتر سونو و ازمایش هورمون نوشت ولی گفت همه چی نرمالع فقط کمی تنبلی تخمدان داری که زیاد نیس حتی میتونس باردار بشی ینی جزعی هست حالا برام قرص سیپروترون کامپاد نوشت دکتر گفت از روز پنجم بخور  ولی روی قرص نوشته از روز اول حالا  امروز پری شدم نمیدونم چه کنم کدوم رو انجام بدم من تاحالا قرص نخوردم برا جلو گیری اولین بارمه نمیدونم لطف میکنید برام توضیح بدید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبق گفته دکتر عمل کن. برای جلوگیری میگن سری اول از روز اول شروع کنی وگرنه شما همون روز پنجم شروع کن

الان من از روز پنجم شرو کنم ۲۱ بخورم ینی تا اخر بسته بد صبر کنم پریود بشم دوباره روز پنجم پریودم شرو بخوردن کنم درسته؟

روش چی نوشته ؟ معمولا بین دو بسته یه هفته فاصلس

نوشته  اولین دوره مصرف را از روز تول قاعدگی مصرف کنید و‌تا ۲۱ روز ادامه دهید . بد اتمام بسته یک هفته نخورید و از روز ۸ دوره بدی را شروع کنید.

ببخشید میتونی بگی چجور مصرف کنم گیج شدم

نوشته اولین دوره مصرف را از روز تول قاعدگی مصرف کنید و‌تا ۲۱ روز ادامه دهید . بد اتمام بسته یک هفته ...

میخوای زنگ بزن از دکترت سوال کن ولی من مصرف کردم روز پنجم میخوری تا اتمام بعدش یه هفته فاصله می‌ندازی و بسته دوم...

میخوای زنگ بزن از دکترت سوال کن ولی من مصرف کردم روز پنجم میخوری تا اتمام بعدش یه هفته فاصله می‌نداز ...

ببخشید الان از روز پنجم بخورم بد قطع قرص از روز هشتم بخورم یا باز روژ پنج پربود گیج شدم🥴🥴.

ببخشید زیاد سوال کردم

ببخشید الان از روز پنجم بخورم بد قطع قرص از روز هشتم بخورم یا باز روژ پنج پربود گیج شدم🥴🥴.ببخشید ز ...

گلم الان پنجم شروع کردی تموم شد آخرین فرصتو خوردی یه هفته فاصله بنداز بعدیو شروع کن دیگه کاریت به پریود نباشه. تو اون یه هفته احتمال زیاد پریود میشی