2777
2789
عنوان

از چه آدمایی بدتون میاد

114 بازدید | 17 پست

خودم از آدمایی که ظاهر و تحصیلات و کلا شرایط خوبی ندارن بعد از بقیه مخصوصا از آدمای بالاتر از خودشون ایراد می گیرن.خیلی رو مخمن .یه دوستی دارم چهرش ضعیف ،چاق،اصالتش هم روستاییه بعد یه دوست دیگم و خوشگل و خوش هیکله و خونه پدرش تو حاشیه شهره رو مسخره میکنه

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از آدمای بی مرز

تو هر موردی

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چهره ضعیف و اصالت روستایی البته چیزایی نیست که دست خودمون باشه

من نگفتم چرا زشته یا روستاییه؟میگم چرا بقیه رو مسخره میکنه؟اتفاقا خودم از اون دسته آدمایی هستم که تو ارتباطاتم به ظاهر طرف توجه نمی کنم

از آدم های دو رو اصالت روستایی رو هم کاشکی نمیگفتی چون نسبت به خودتم برداشت های بد شاید بشه توی تاپی ...

دیدگاه دوستم و گفتم نه دیدگاه خودم

حالا چون چهرش باب میل شما نیست و از نظر شما زیبا نیست و روستایی هست اجازه اضحار نظر نداره چون باب دل شما نباشه ؟

الان شما چه فرقی با ایشون داری دقیقا شما؟

شما هم که داری کار ایشون و تکرار میکنی

آدمایی که ادعای عقل کل بودن دارن و خودشون بالاتر از بقیه میدونن

کسایی که به خودشون اجازه اضحار نظر میدن در مورد چیزهایی که بهشون ربطی نداره و نظری ازشون خواسته نشده

حالا چون چهرش باب میل شما نیست و از نظر شما زیبا نیست و روستایی هست اجازه اضحار نظر نداره چون باب دل ...

نه هیچ کس حق مسخره کردن وایراد گرفتن از دیگران و نداره.از نظر من چهرش زیبا نیست فکر میکنم اطرافیان هم همین نظر و داشته باشن اما تا به حال به روش نیوردم جلوی اون یکی دوستام هم نگفتم اما خودش تا اون یکی دوست و می بینه انگار که از روی حسادت باشه شروع میکنه جلوی ما از چهرش و خانوادش و تیپش ایراد می گیره.تا زمانی که کسی ازمون نظر نخواسته نباید نباید اظهار نظر کنیم .حتی وقتی هم کسی نظر خواست باید محترمانه باشه.به نظرم اینجور آدما کمبود دارن و از شرایط خودشون راضی نیستن با این حرفا راجع به دیگران می خوان خودشون و آروم کنن

آدمایی که ادعای عقل کل بودن دارن و خودشون بالاتر از بقیه میدوننکسایی که به خودشون اجازه اضحار نظر می ...

وای اینجور آدما هم خیلی رو مخن.دقت کنی اکثرا هم خدا یا بچه یا همسر کم عقل بهشون میده