2777
2789

تاریخش مال امروز 

مبلغه زیادیم نیست ولی واقعا ندارم 🥲

من یک ماه هیچ پولی ندارم هیچ خرجی نکردم 

حتی قسطامو نتونستم بدم 

فقط به اندازه همون مبلغ چک توی حسابم هست . 

چی‌کار کنم 🥲

وای داره حالم بهم میخوره از این فشار مالی که رومه 😭

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به شوهرت بگو که بهشون بگه

اخه مبلغش زیاد نیست 

و تا الان لطف زیادی داشتن بهم 

روم نمیشه اصلا 🥲حتی به شوهرمم روم نمیشه بگم 

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

اره بهش بگو امروز تاریخ چکتون هست تو حسابم پول نیست برگشت میخوره

وایسم برگشت بخوره 

تا صاحب چک زنگ بزنه بهشون!؟ 

اینجوری که زشت تره باز 

میگن یعنی تو انقد پول نداشتی 

[QUOTE=357633978]اخه مبلغش زیاد نیست  و تا الان لطف زیادی داشتن بهم  روم نمیشه اصلا 🥲حتی به شوهرمم روم ن ...[/QU  پس بزار چک پاس بشه ،فردا به شوهرت بگو خواستم وام ها رو بدم نتونستم چون این ماه برای پدرتون چک کشیدم

وایسم برگشت بخوره تا صاحب چک زنگ بزنه بهشون!؟ اینجوری که زشت تره باز میگن یعنی تو انقد پول نداشتی

نه بهشون بگو امروز چک دارن .اگر پولو نزارن به حساب برگشت میخوره. خب نداری دیگه چرا زشت باشه همیشه که حساب آدم پره پول نیست