2777
2789

بنظرت دنبال چکار وحرفه ای میرفتی موفق تر میشدی❓

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیکار

خسته نباشی

حالا بنظرت دنبال چه حرفه ای دوسداری یادوسداشتی بری

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
دبیر ادبیات بله باز هم انتخاب میکردم

موفق باشی

باازمون رفتی؟دبیری هفته ای ۳باره؟

حسابدارم نه

چرا

منم همش دودلم برم یادش بگیرم یانه

خیلی تومخمه نمیتونم تصمیم بگیرم

خسته نباشیحالا بنظرت دنبال چه حرفه ای دوسداری یادوسداشتی بری

فعلا دارم سیاه قلم کار می کنم تا الان هم دوتا تابلو کشیدم ولی خوب طوری نیست ک بتونم هنوز باهاش درامد زایی کنم هنوز کلی راه هست براش و تمرین نیاز دارم 

و احتمالا برای اینکه بتونم تو رشتم موفق باشم برنامه نویسی طراحی سایت وب سایت هم یاد بگیرم و تمام کنم درسم باید دنبال ازمون استخدامی باشم   

شغل قبلیم ن ولی شغلی ک الان دارم با افتخار بازم قبول میکنم

نمیتونید شغل الان و قبلتونو بگید؟😶

فعلا دارم سیاه قلم کار می کنم تا الان هم دوتا تابلو کشیدم ولی خوب طوری نیست ک بتونم هنوز باهاش درامد ...

رشتت چیه؟

درمورد سیاه قلم خوبه که شروع کردی من خیلیوقته دورشو خریدم ولی تمرین نمیکنم متاسفانه🥴