2777
2789
عنوان

دارم به خودکشی فکر میکنم

103 بازدید | 8 پست

یه مشکلی دارم که تمام زندگیو آیندمو درگیر کرده‌‌...اگه حل نشه راهی جز خودکشی ندارم...چون انگیزه ای نمیمونه واسه زندگی...شاید خودکشی کردنی صدام برسه...شاید تو تی وی ببینید منو...

میشه واسه حل مشکلم دعا کنید و صلوات بفرستید؟نذر امام رضا(ع)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوب آدم وقتی امام رضا رو داره از این حرفا نمیزنه بعدم اینکه من شنیدم گناه کبیره هست و بی سوال و جواب فرد ب جهنم میره ..دور از جون‌شما ...ی تاپیک هست ی خانمی میگفت آرزوی مرگ میکرده و خواب میبینه مرده و گریه میکرده انگار ک پر از حسرت باشه ...انقدر چیزای خوب مونده ک تجربه نکردی عزیزم ...ب جای این حرفا با امام رضا صحبت کن ی نماز هم هست فکر کنم نماز امام رضا اسمشه برا حاجت اگر یک درصد هم نشد ب اینکار ادامه بدی شاید قرار بوده بدجوری ضرر بخوری خیلی خیلی بدتر ..یا اصلا ی شغل بهتر منتظرته یا دلیلای دیگه