2777
2789
عنوان

اعتماد بنفس ندارم

205 بازدید | 33 پست

من یه دوستی دارم که همه خاطرشو میخوان

این دختر خیلی پر طرفداره هرپسری که دیدتش چه دوست چه فامیل چه همسایه چا از دانشگاه چه پسری که همین الان توکافه دیدتش

همه عاشقش شدن نمیدونم چرا نمیدونم چجوریه که اینقدر خواستنیه خوشگل هست ولی خوشگلتر از اونم زیاده کسی طرف اونا نمیره فقط دوس منو همه خوششون میاد قشنگ پسرارو میقاپه

اونم نه هرپسری

پسرای جذاب و پولدار

من کاملا اعتماد به نفسمو از دست دادم هرچقدر خودمو ارتقا میدم بازم به پای اون نمیرسم انگار اصلا نامرئی ام هیچکس منو نمیخواد

هرجا میریم توجه ها میره روی اون و من هیچی

اون نه آشپزی بلده نه کار خونه بلده لصلا خیلی تنبله ولی همه میخوانش من که اینقدر مهارت دارم اصلا به چشم نمیام

نمیگم مثل اون شم همه عاشقم شن حداقل یه نفرم از من خوشش بیاد کج که نیستم💔😔

این دوستم تو حرفاش به من تیکه میندازه و مسخرم میکنه خیلی احساس دافی میکنه قبول طرفدار داره ولی از معیارای زیبایی هیچی نداره

اخلاقشم خوب نیست روزی صدبار دل منو میشکونه یجوری بهم میفهمونه که توهرکاری کنی نمیخوانت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اینقد دوست بدیه چرا رابطه اش رو باهاش کم نمیکنی؟ تنها برو کافه تنها بچزخ ک دیده بشی

از نظرای دیگه خوبه ها فقط تیکه میندازه هرروز باید گریه کنم از خودم متنفر شدم 

نمیتونم جدا شم ازش خیلی تنها میشم

بعدم زمانایی که تنهام و بااون نیستم بازم دیده نمیشم باز الان بعنوان رفیق فلانی منو میشناسن اونموقع هیچی دیگه

از نظرای دیگه خوبه ها فقط تیکه میندازه هرروز باید گریه کنم از خودم متنفر شدم نمیتونم جدا شم ازش خیلی ...

اشتباهت همینجاست 

خودتو  باید قبول داشته باشی 

اولین قدم هم   دور  شدن از همین دوستته

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
بنظرم عزت نفست پایینه که باین دختر دوستی هنوز. اول خودتو دوست داشته باش و روی خودت کار کن همچیز درست ...

خیلی تلاش کردم نشد 

حتی پسری که من دوسش داشتم و براش گریه میکردم رفت طرف اون و دوستم کلی بهم خندید و پسره رو بلاک کرد و بمن نشون داد و یجوری بهم تیکه انداخت که اونیکه تو براش میمیری من اصلا ادم حسابش نمیکنم دنبال منه

از نظرای دیگه خوبه ها فقط تیکه میندازه هرروز باید گریه کنم از خودم متنفر شدم نمیتونم جدا شم ازش خیلی ...

چرا فکر میکنی دیگرون باید از تو خوششون بیاد؟ در حالی که اینقدر غم انگیز و منفی راجب خودت قضاوت میکنی 

مگ دیوونه ای ک باهاش در ارتباطی؟ ب هر نحوی شده ارتباطتو باهاش کم کن

مثلا دیگ باهاش نرو بیرون بگو درگیرم

درضمن پسرا با توجه ب هدفی ک دارن دختر انتخاب میکنن... حسرت اون پسرارو نخور معلوم نیست هدفشون چی بوده اگ اوکی و پایدار بودن ک دوستت الان قطعا مدت ها تو ی رابطه پایدار و سالم بوده

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

ببین گاهی اوقات تنها بودن بهتر از اینه با کسی باشی که اعتماد بنفست رو نابود کنه و باعث بشه از خودت متنفر بشی،اگر تیکه میندازه بگو ناراحت میشی ، میدونی چی میخوام بگم؟ تو وقتی خودت رو دوست نداشته باشی و احترام ب خودت نزاری راحت ناراحتت میکنه و زخم زبون بهت میزنه، یه چیز دیگه هم بگم اعتماد ب نفس رو ظاهر هم تاثیر داره شاید تو از اون خیلی زیباتر باشی ولی چون اعتماد بنفست کمه و تو رفتارت و حرکاتت هم مشخصه کسی جذبت نمیشه 

اشتباهت همینجاست خودتو باید قبول داشته باشی اولین قدم هم دور شدن از همین دوستته

خودمو قبول داشتم تااینکه به خودم اومدم و دیدم هیچکس منو تاحالا نخواسته و نمیخواد