2777
2789

چطور رفتار کنیم تا فرزندمان بفهمد دوستش داریم؟

یکی از کارهایی که باید هر پدر و مادری انجام دهند،‌ داشتن تماس فیزیکی با فرزندان است.
مثلا آنان را در آغوش بگیریم،‌ببوسیم،‌ هم‌بازی آنان شویم،‌ کشتی بگیریم و یا فرزندانمان را روی دوش و پشتمان سوار کنیم و ...
تا وقتی فرزندانمان کوچک هستند،‌ می‌توانیم به راحتی از هر کدام از این روش‌ها استفاده کنیم،‌ولی با بالا رفتن سن،‌ نوجوانان خیلی از این رفتارها را تاب نمی‌‌آورند.
فکر می‌کنند به استقلالشان ضربه می‌زنیم.

به نظر شما چطور می‌توان این مسئله را حل نمود؟

اگر دوست دارید در مورد این روش ابراز محبت و دیگر روش‌های ابراز محبت به فرزندانمان بیشتر بدانید توصیه می‌کنم "کتاب تربیت به روش سلطان بانو" را در اینترنت جستجو نمایید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدام بوسش کن . ازش تعریف کن. مخصوصا که روی توانایی هاش تاکید کنی و اونو باهوش خطاب کنی خلی خیلی مو ...

خیلی ممنون از پاسختان
اظهار محبت و بوسیدن فرزندمان خیلی مهم است.
البته اگر فرزندمان دارد به دوران نوجوانی نزدیک می‌شود (خصوصا پسرها ) ممکن است دوست نداشته باشند ببوسیمشان!!

بازهم تشکر.

هیچکدوم از این کارا فقط باهاش بازی کنید و وقت بزارید .ببینین چطور عاشقتون میشه.البته اگه چسبید بهتون ...

سلام و ممنون از پاسخ خوبتان

واقعا همینطور است،‌وقت گذاردن و بازی کردن با فرزندان یکی از راه‌های مهم ابراز محبت است. یک قسمت از کتاب "تربیت به روش سلطان بانو " به ریزه‌کاری‌های وقت گذاردن (عمومی و اختصاصی ) پرداخته است.

باز هم تشکر