2777
2789
عنوان

مامان هاي كه بچه مدرسه اي دارن كمك

331 بازدید | 36 پست

پسرم شب اضطراب گرفته بود گريه ميكرد يه وضعي كه ما بمبريم چي ميشه چقدر قرار بميريم دوباره زنده بشيم يه بارم چند روز پيش اينجوري شده بود خيلي ترسيدمًداد ميزد من نميخوام بميرم حوصله ام سر ميره انقدر وحشت داشت گفت كسي چيزي گفته ميگه نه

چن سالشه ؟

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه 

حرف از جنگ پیشش زده نمیشه؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براش يكم گفتم كه ادمها يه بار ميميرن ميرن يه دنيا ديگه مبگه اونجا كجاست بعد حوصله امً سر ميره واقعا ...

ببرش روانشناس تا بدتر نشده. همین فردا ببرش

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
شوهرم در مورد جنگ حرف ميزنه اين خيلي ميترسه ممكنه لخاطر اون باشه

اره از همونه، حالا ما صحبت نمی کنیم ولی پسر منم خیلی می ترسه ۹ سالشه، همش میگه چه گیری کردیم آش نخورده و دهن سوخته شدیم