2777
2789
عنوان

عذاب وجدان برا بیمحلی ب دوست

34 بازدید | 3 پست

من یه دوستی دارم رابطمون هم ب این صورت چند وقت ییار مثلا ماهی یبار یا دوماه یبار اون پیام میده و دردل میکنه مشکلاتشم خیلی زیاد و‌سخته و هروقت ک باهاش حرف میزنم واقعا تا چند وقت دلم میگیره و حالم بد میشه اون فعلا پیام‌میده همیشه و وقتایی ک‌واقعا دلش پره پیام میده‌ و درد دل میکنه

قبلا چند سال پیش‌ صمیمی تر بودیم و حس خوبی بهش داشتم ولی الان فقط دلم براش میسوزه و اینکه شوهرمم ازش خوشش نمیاد  و چندین‌بار بدشو گقته از اون موقع منم‌ از دوستم سرد شدم .

حالا من کلا شروع کننده پیام نیستم‌اون خودش پیام میده ولی من‌گوش‌میدم ب درددلش تا اروم‌شه ولی خودم‌حالم بد میشه  ولی اینکه‌ بخام کلا کنارش بذارم‌یا بیمحلی کنم بهم‌عذاب وجدان میشه .‌شما بودید چیکار میکردید

چی بگم ؟؟؟؟ 

متنفرم از کسایی که فقط یکی رو میخوان برا سطل زباله احساساتشون بنداز کنار عذاب وجدانم نداشته باش باور کن کوچکترین مشکلی داشته باشی و بخوای یکم حرف بزنی که سبک بشی و بهش پیام بدی با همون جمله اول دکت میکنه یا بی محلیت میکنه ،تجربه داشتم که بهت ميگما حال روحیتو به خاطر اینجور آدما بهم نریز

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
متنفرم از کسایی که فقط یکی رو میخوان برا سطل زباله احساساتشون بنداز کنار عذاب وجدانم نداشته باش باور ...

خیلی دلم براش میسوزهه ولیی واقعا جدیدا پیام میده اصلا دلم نمیخاد حرف بزنم باهاش 

چی بگم ؟؟؟؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.