2777
2789
عنوان

لطفا بهم کمک کنید

63 بازدید | 2 پست

سلام من یه اشتباه خیلی بزرگ کردم کاری به این ندارم که چرا و به چه دلیل با پارتنرم کات کردم و چی شد اما ما بعد از کات همچنان باهمدیگه حرف میزدیم جفتمون دلمون میخواست که برگردیم من یه اشتباهی کردم و با یکی از دوستام راجب پارتنرم حرف زدم و دوستم واسم یه پیامیو فرستاد که من برای پارتنرم بفرستم و خب اون متن اصلا متن خوبی نبود منم توی آخرین بحث براش فرستادم و بعد خیلی پشیمون شدم پارتنرم تهش فهمید چیکار کردم وخیلییی از دستم عصبانی شد و بهم گفت که غرورشو شکوندم و ازم متنفره عذاب وجدان شدید دارم پارتنرمو هر روز تو دانشگاه میبینم و خب حتی نگاهمم نمیکنه و هر بهونه ای پیدا میکنه که برینه بهم با یه دخترم که قبلا میگفت ازش بدم میاد میگرده ولی من مطمئنم رابطه ای نداره باهاش مطمئنمممم کمک کنید از دل پارتنرم دربیارم و بتونم همه چیو درست کنم

اب قعطه

من خیلییی پشیمونم هر شب دارم گریه میکنم صبح با چشمای قرمز بیدار میشم چندین بار براش کادو گرفتم یواشکی براش کادو گرفتم ولی انداخته آشغالی جلوی چشم همه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.