2777
2789
عنوان

کسایی ک خیانت دیدین بیاین

166 بازدید | 3 پست

نمیدونم چرا شوهرم این بلا رو سرم اورد تا کی قراره موقعرابطه فکر کنم قبل من با کی بوده تا کی قراره بترسم از اینده ک ی روزی ولم میکنه و میره با یکی دیگه میدونم همه کسایی ک خیانت دیدن از این فکرا کردن ولی کاش یکی پیدا شه ی راهی جلو پام بذاره تا اروم شم تا شاید زندگیم دوباره جون گرفت 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان داغی دوس داری همش خاب بوده باشه  برگردی به زندگیه عاشقانه قبلت فکرتو درگیر نکن، با چیزای دیگه خودتو مشغول کن

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی