2777
2789
عنوان

دنیا باهاتون چجوری تا کرد

71 بازدید | 13 پست

دوست دارم جواب همرو بخونم که جوابا متنوع باشه ، یه جوری چرخید به هرچی میخاستم نرسیدم همش رنج داد هر چی دوست داشتم بر عکس شو داد خب معلومه منم رنج کشیدم و باهام پست بود و نامرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی اره خدا کنه به میل من بچرخه ، به دنیا چه صفتی میدی

میچرخه عزیزم، باید صبور بود 

دیبای هزار رنگ

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

اگه صبرم خیلی زیاد نبود و دلم خیلی بزرگ نبود اینقدر شکست نمیخوردم

درست میشه جانم 

خدا حواسش هست 

هر کسی دردی داره، باید یا حلش کرد یا باهاش صبوری کرد که خودش حل بشه 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

به دنیا چه صفتی میدی ؟

گاهی خوب گاهی بد 

آخه این انصافه با دوتا بچه ۳میلیونو۳۰۰از امروز تا آخر ماه کل داراییمون باشه 

خودمم دنبال اینم برم سر کار ولی جور نمیشه باورت میشه شوهرم میگه سرنماز دعا میکنم بری سر کار  کم پیش میاد شوهر رضایت بده زنش بره سر کار شوهر من دعا هم میکنه من بتونم برم ببین اوضاع چه خیته

همیشه میگم خودم سیاه بختمم سیاه نمیدونم چرا اصلا کارام جلو نمیره ای خداااااااا کرمتو شکر