2777
2789

سلام خانوما من‌ لیسانس حقوق هیچ وقت نمیشد شرکت کنم امسال هم نیست؟

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حقوق نیست ،ولی پارسال رشته حقوق جز رشته ها بود ،امسال هم هست

من لیسانس ندیدم فوق لیسانس جزا خوندم واقعیت زیاد هست نتونستم بخونم😂

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
چرا با مدرک کارشناسی هم میشد ثبت نام کرد

خیلی ممنون دیدم ابتدایی هست

فقط چیا باید بخونم؟

شما چرا می خوتی معلم بشی ؟چند ماه دیگه ازمون سردفتری هست ،از الان بشین منابع بخون

سردفتری مشخص نمیشه کی آزمون داره، برحسب نیاز هر شهر نیست مگه؟

اولویت اولم سردفتری هست شما اطلاعی دارید سردفتری چی بخونم؟ این هفته میخواستم برم آیین نامه دفاتر رسمی بخرم