2777
2789
عنوان

خواهرم و دبیر مرد

548 بازدید | 18 پست

سلام‌.خواهرم‌یه مدته یه جا کلاس خصوصی ریاضی میره دبیرشم مرده.یه اتاق خالی تو یه واحد اپارتمانیه یعنی خواهرم با اون اقا تنهاست میگه درم میبنده و منم حس خوبی به اون اقا ندارم هم عکسشو دیدم هم یبار از دور دیدم.خواهر منم میگه تو کلاس جلوش شال نمیذارم و مانتوهای خواهرمم همیشه جلو بازه و همه چیش بیرون میزنه از زیر مانتو.بنظرتون نگرانیم طبیعیه؟چون خواهرم خیلی زیباست یکم نگرانم نکنه اون مرد وسوسه بشه و مشکلی برای خواهرم پیش بیاد😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حواستون خیلی باشه 

من خودم ۱۶ سالمه 

استاد زبانم مرده 

البته من خصوصی نگرفتم تو کلاس ۸ یا ۹ نفریم 

بعد منم پوششم آزاده 

من خیلییی سفیدم 

بعد یه شلوار بگ سفید با یه کت تک مشکی که زیرش یه کراپ خیلی یقه باز پوشیده بودم و سرلخت نشسته بودم که خب اشتباه کردم 

بعد استادمون هم جوونه ۲۸ سالشه 

من و دوستم سرکلاس گفتیم چقدر سرده چون اول صبح کولر روشن بود دوستم گفت پام یخ کرده منم گفتم دستام یخ کرده بعد اومد بالاسرم وایساد دستشو گرفت جلوم بعد من نگاش کردم گفتم چیه گفت دستتو بده ببینم چقدر سردته بعد من دوباره نگاش کردم گفت بده دیگه بعد مجبور شدم دستمو بگیرم سمتش چون نه گفتن واقعا برای من خیلییی سخته 

بعد دوستمم یجوری نشسته بود که پاش معلوم بود رفت به پای اونم دست زد 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
این دبیر خیلی خوبیه از تظر علمی تو مدارس تیزهوشان و همه جا هست

بنظرم مجازی از همه لحاظ بهتر 

چون نه هزینه رفت و امد و اعصاب خوردی بیرون رفتن نداره

هروقت بخوای در دسترس 

تازه دبیرای مختلف زیادی هستن که کارشون خوبه و معروفن و جلسات اول بصورت رایگان میزارن با هر کدوم که ارتباط بهتری گرفتین قبت نام کنین

بعدم دیگه نگران امنبت نیستین

بنظرم مجازی از همه لحاظ بهتر چون نه هزینه رفت و امد و اعصاب خوردی بیرون رفتن ندارههروقت بخوای در دست ...

دقیقا مجهزی خیلی عالیه ولی این بچه هی میگه من‌انلاین راحت نیستم.بعد حضوری هم میره بد حجاب میره شالشم که هسچ وقت سر نمیکنه انگار میدونه زیباست میخواد دیوانه کنه مرده رو‌ این نگرانم میکنه😐

حواستون خیلی باشه من خودم ۱۶ سالمه استاد زبانم مرده البته من خصوصی نگرفتم تو کلاس ۸ یا ۹ نفریم بعد م ...

اخه الان دیگه ادم هول کم شده ولی این دبیره رو من دیدم از نگاهاش فهمیدم چقد هیزه

اخه الان دیگه ادم هول کم شده ولی این دبیره رو من دیدم از نگاهاش فهمیدم چقد هیزه

نه باور کن کم نشده که هیج زیادم شده 

خواهرتون چندسالشه؟

خودتون چند سالتونه؟ 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
نه باور کن کم نشده که هیج زیادم شده خواهرتون چندسالشه؟خودتون چند سالتونه؟

خواهرم ۱۹ سالشه خودم ۳۴ سالم.خواهرم پشت کنکوره.من نمیدونم حس میکنم‌اون مرده از این جور دخترای کم سن خوشش میاد میترسم خواهرمم بهش وابسته شه.میگه دبیرم ۵۰ سالشه ولی خب هیکلیه و خوب موندهه