ده سال تو یه اداره کار می کنم تو این مدت هم با دل و جون و مسولیت کار کردم یک طور که خیلی سریع پیشرفت کردم و رتبه گرفتم و مدیر یک بخش شدم ولی حالا که 5 ماهه باردارم زمزمه هایی میاد که کسی رو تو پستم بیارن در حالی که همکارم می تونه کارها رو انجام بده تا برگردم اما فکر کنم با خودشون می گن کسی که بچه داشته باشه دیگه نمی تونه مثل قبل کار کنه و دنبال یک نیروی تازه نفس هستن
نگران نباش عزیزم. طبق قانون جدید مجبورن بلافاصله بعد از 6 ماه برت گردونن وگرنه 2 سال باید حقوق بدن بهت تا کار پیدا کنی
ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
بگو مرخصی نمیرم پاره وقت میام ! یه ساعت دو ساعت در روز! این ترس منم هسنت . بچه ها گفتن همینکارو بکن ...
حیف بچه هاتون نیست !!!شما استارتر عزیز 6ماه که بچه حتما نیاز به مراقبت مستقیم شما داره بعدشم تا دوسال یکساعت پاس شیر داری بعدم بزار کارراحتر بدن بهت اعصابت رو برای بچت بزار نه برای کاری که نفعش به یکی دیگه میرسه
تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید
البته فقط برگشت به کار نیست من الان مدیرم اگر برگردم بگن برو یکی از شعبات کار معمولی بکن دیگه برام سخته می دونید البته سعی می کنم ناراحت نکنم خودم رو اما بالاخره این همه زحمت نباید نادیده بگیرن