2777
2789

ما هیچ وقت نتونستیم بدون حساب و کتاب کردن پاساژ گردی کنیم لباسای مارک بپوشیم 

ذوق آخرین مدل گوشیو داشته باشیم 

خاطره از سفر های خارجی و حتی سفر های خوب داخلی داشته باشیم 

ماها خیلییییی گناه داریم همیشه محدودیم 

ارزوهامون سقف داره 

همیشه استرس نشدن و نرسیدن داریم 

روزایی که خوشحال بودیم انگشت شمارند 

کاش نسل ضعیف ادامه پیدا نکنه 

کاش تا وقتی نمیتونیم امکانات عالی برای بچمون فراهم کنیم تولیدش نکنیم 

ما ها همیشه پر از عقده ایم و از نداری ارزوهامونو موکول کردیم به یه دنیای دیگه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باتلاش وکوشش میتونی فقط بایداراده قوی داشته باشی

آره چهل سال اول زندگیت تلاش کنی 

که بیست سال بعدیش تو آسایش باشی ؟وقتی دیگه ذوقی نمونده بدنی نمونده 

من الان تو بیست سالگی دوست دارم بنز داشته باشم نه وقتی که ۷۰ سالم شد 

آره چهل سال اول زندگیت تلاش کنی که بیست سال بعدیش تو آسایش باشی ؟وقتی دیگه ذوقی نمونده بدنی نمونده م ...

کدوم جون 20ساله الان بنزداره 

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

آره چهل سال اول زندگیت تلاش کنی که بیست سال بعدیش تو آسایش باشی ؟وقتی دیگه ذوقی نمونده بدنی نمونده م ...

دیگه  ببخشید  واسه شما تو ۲۰  سالگی بنز  گرفته  نشد 

خوبی  دوست عزیز؟؟؟   اونی هم  که بنز داره   والدینش  تا ۵۰ ۶۰  کار کردن   تا  بچشون  بنز  داشته  باشه  بالاخره  یه  نسلشون  کار کرده  از رو هوا  نیست کخ

هعی😶
این عقده ها باعث میشه بیشتر تلاش کنی ن اینکه بشینی حسادت کنی شعار نیست زندگی خیلی سخته خیلی

واقعا دارم حسادت میکنم 

من برای ذره ذره پولام باید برنامه ریزی کنم تا اگه قیمتش دو برابر نشد بتونم چند سال دیگه داشته باشمش 

امروز دوستم چون از فضای خوابگاه خودگردانش با امکانات کامل زیاد خوشش نیومد رفت یه خونه اجاره کرد ۳۰۰ پیش و ماهی ۲۵ تومن بدون اینکه بخواد استرس نداری بکشه

واقعا دارم حسادت میکنم من برای ذره ذره پولام باید برنامه ریزی کنم تا اگه قیمتش دو برابر نشد بتونم چن ...

پدر مادر شما نتونستن براتون فراهم کنند شما میتونی برای بچه هات فراهم کنی؟

من از آن وقت که دربند  توام آزادم  

ایران ۹۰ درصدش همینجورین همه زیر خط فقر سفر و پاساژ و لباس پیشکش 

ملت دیگه از سفره شون دارن میزنن 

چقد خانواده سرنداری داره میپاشه 

چقد زن خودفروش زیاد شده 

چقد دزد زیاد شده 

چقد بچه کار و زن زباله گرد زیاد شده

چقد جامعه مون کثیف شده همش بخاطر پول فقر  

والا ما خودمون از فلسطین و لبنان بدبخت تریم 

بچه های سیستان بلوچستان تو زیر زمین درس میخونن هیچی ندارن اونوقت هر سال چقد مدرسه هدیه میدن  اینا 

غریبه پرست ها

دیگه ببخشید واسه شما تو ۲۰ سالگی بنز گرفته نشد خوبی دوست عزیز؟؟؟ اونی هم که بنز داره والد ...

خب چرا ما نتونستیم یه زندگی خوب داشته باشیم 

بابای منم تمام عمرشو کار کرده هیچ روزی تو استراحت نبوده از هر راهی شده سعی کرده یه سودی دراره ولی نه خودش زندگی کرده نه ما