2777
2789
عنوان

کسانی که ای یو ای موفق داشتن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 163635 بازدید | 88 پست
نمیدونم عزیزم باید از حسابداری هر مرکزی که میخوای انجام بدید بپرسید پارسال بیمارستان مادر وکودک شیرا ...

سلام عزیزم شما چکار کردین؟ یه دکتر هس تو شیراز برا انتقال جنین خیلی کارش خوبه.فقط اسمش یادم رفته باید از کسی بپرسم.اگه خواستین تا براتون بپرسم.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
سلام عزیزم شما چکار کردین؟ یه دکتر هس تو شیراز برا انتقال جنین خیلی کارش خوبه.فقط اسمش یادم رفته بای ...

سلام عزیزم ۸روز انتقال دوممه منتظرم ببینم خداوند برام چی رقم زده، ممنون که به فکرم بودید

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ۸روز انتقال دوممه منتظرم ببینم خداوند برام چی رقم زده، ممنون که به فکرم بودید

خواهش میکنم عزیزم.نگران نباش مطمعنم نتیجه میگیرین.منم مشکلی تنبلی دارم خیلی وقته تو اقدامم این ماه دوز داروهام بالاتره ببینم خدا چی میخاد

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
خواهش میکنم عزیزم.نگران نباش مطمعنم نتیجه میگیرین.منم مشکلی تنبلی دارم خیلی وقته تو اقدامم این ماه د ...

ان شاالله که هرچی خیره برات رقم بخوره وبه زودی خوش خبر باشی برامون

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم
ان شاالله که هرچی خیره برات رقم بخوره وبه زودی خوش خبر باشی برامون

فدات عزیزم.همچنین شما

سلام هزینه ای یو ای ومیدونین تو سال جدید چقدره اخه من امشب دکتر رفتم گفت ای یو ای کنم اگه جواب نداد ...

سلام عزیز، من دوم اردیبهشت برای بار سوم ای یو ای کردم، الحمدالله الان باردارم هفت هفته و چنذ روز، برای من دویست و خورده ای شد، برای خانومای دیگه هشتاد تومن، من تو مرکز دولتی میلاد مشهد انجام دادم

گر نگهدار من آنست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد. 

من که خیلی نامید شده بودم برای اینکه باردار نمیشم ولی از طریق یکی از دوستام که خواهرش iuiکرده بود تونستم باردار بشم دکترم عالی بود میخوام بهتون معرفی کنم که دیگه هیچ مادری نآمید نشه ندا سالاریه متخصص زنان و زایمان نازایی خدا خیرشون بده 

مطب شون گاندی جنوبی ۸۸۶۵۶۱۵۸

سلام عزیز، من دوم اردیبهشت برای بار سوم ای یو ای کردم، الحمدالله الان باردارم هفت هفته و چنذ روز، بر ...

تبریک میگم عزیزم مشکلتون چیبود

خواهش میکنم برای مامان شدنم یک صلوات بفرستین....
عزیزم من آی یو آیم ناموفق بود کلا از دست شما کاری برنمیاد و کاملا بستگی به دکترت داره که درست تزریقو ...

ببخشید دختر داییتون تو خانواده های خودش یا شوهرش سابقه چندقلویی زایی بود یا نه بخاطر عمل آی یو آی و آمپول و قرص سه قلو شدن؟؟

سلام، ببخشید لطفا میگین کدوم بیمارستانها ۸۵ درصد تخفیف دارن؟

تهران هستید اگه تهرانید بیمارستان محب یاس این تخفیفو داره من خودم دارم میرم اونجا پروندم تکمیل شده قراره برم برای iui فقط باید زیر ۴۰ سال باشید بچه اول باشه بیمه هم تامین اجتمائی

دی ماه ۹۸بعد یکسال اقدام میخواستم برم iui که همون ماه باردار شدم ۱۹اسفند ۹۸تو ان تی فهمیدم ایست قلبی کرده  خرداد ۹۹ناخواسته وقتی زیر نظر دکتر عارفی بودم باردار شدم ۱۹بهمن ۹۹پسرم بدنیا اومد 😍😍