2777
2789

سلام میخوام ای یو ای کنم نمیدونم قبلش یا بعدش چکار کنم درصد موفقیتم بالا بره اخه بیشتراز یه بار نمیتونم انجام بدم از لحاظ مالی

لطفا کمکم کنید 

اگه تجربه ای جایی دیدید میشه اینجا کپیش کنید 

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من آی یو آیم ناموفق بود کلا از دست شما کاری برنمیاد و کاملا بستگی به دکترت داره که درست تزریقو انجام بده و شانسی هم هست. فقط باید بعد از تزریق حدود یه ربع 20 دقیقه بخوابی و پاهاتو بالا بگیری که بیرون نیاد. بعدشم تا 2-3 روز چیز سنگین بلند نکن و پله زیاد بالا پایین نرو تا بگیره. نمیخوام دلتو خالی کنم ولی آی یو آی کم میشه با بار اول بگیره. خود دکترا هم میگن باید چند بار انجام بدین مگه اینکه خیلی خوش شانس باشی دختر دایی من با بار اول 3 قلو باردار شد اون از اون خوش شانسا بود. منم 1 بار انجام دادم دیدم نگرفت بی خیالش شدم

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
لطفا اطلاعاتی اگه دارید بهم بدید

اول اینکه چرا به بیمارستان هایی که طرح 85% تخفیف iui و ivf رو دارند نمیرید . اگر سنتون پایینه و زمان دارید به این مراکز مراجعه کنید . دو بار iui  ویکبار ivf تقریبا با قیمت خیلی خیلی خیلی مناسب انجام میدن . اگر سنتون بالاست و مشکلتون جدیه الکی خودتون رو درگیر iui نکنید . 

البته امیدوارم اصلا کارتون به هیچکدوم نکشه و طبیعی باردار بشی

مسیر بارداری مسیری سخت و لذت بخشه و چه زیباست که این تجربیات رو با یکدیگر به اشتراک بگذاریم           
اول اینکه چرا به بیمارستان هایی که طرح 85% تخفیف iui و ivf رو دارند نمیرید . اگر سنتون پایینه و زمان ...

اخه شیراز هنوز اجرا نشده فقط یه بیمارستان دولتی هست اونم فعلا انجام نمیده

سلام میشه خواهش کنم ازمامانها که برای منم دعا کنید که منم مامان بشم

بعد از تزریق اسپرم اگر اشتباه نکنم 24 ساعت طول میکشه که اسپرم و تخمک همدیگرو ملاقات کنند و لقاح صورت بگیره . وقتی لقاح صورت بگیره در لوله ها حرکت میکنند تا خودشون رو به رحم برسونند تا لانه گزینی رو شروع کنند که خود اینکار هم یک یا دو روز زمان میبره . مهمترین قسمت بعد از لقاح ، لانه گزینیه که باید کمی بیشتر از قبل استراحت کنی . ترجیحا بهت پیشنهاد میکنم بعد از iui 5-6 روزی استراحت کنی . البته نه استراحت مطلق . کارهای شخصیت رو خودت انجام بده . قبلش برای خودت غذا درست کن و فقط گرمشون کن. اما کار سنگین مثل جارو کشیدن و ... نکن 

انشالله که جواب میگیری و میایی ما رو شاد میکنی

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1342930/تجربیات-من-از-مسیر-iui-تا-ivf

مسیر بارداری مسیری سخت و لذت بخشه و چه زیباست که این تجربیات رو با یکدیگر به اشتراک بگذاریم           

منم چند سال پیش قرار بود iui کنم ولی چون هم میترسیدم و‌هم احتمالش خیلی کمه که نتیجه بده منصرف شدم

که البته اشتباه کردم

بالاخره حتی اگه شانسشم کم باشه چاره ای نیست چون راه دیگه ای نداریم

باید امید داشته باشیم ان شاءالله نتیجه مثبت داشته باشه

جانا دلم ربوده ای فریبانه...