2777
2789

شنیدم اگه از قانون جذب استفاده کنیم و خواسته هایی که دوست داریم بهشون برسیم رو بنویسیم و بهش ایمان داشته باشیم و اون ها رو هر به خودمون تکرار بهشون میرسیم کسی بوده اینجور بوده باشه؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقاد نداشتم ولی آره به طرز عجیبی شد.یه عالمه خواستهی کوپیک و بزرگ نوشتم که بیشترشون شد.یکی دو تاش شاید نشد.

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))

شاید باورتون نشه و باورم هنوز نشده ولی خواهر من گرفت (دوست داشت همسرش مثل خودش باشه شدش دوست داشت ماشین ازدواجش دو در باشه بود و پسر دوست داشت پسر دار شد) دوست داشت تو کارش موفق بشه شد و همش رو از زمانی که نوجوون بود میتوشت

نوشتن باید بنویسی ولی هرروز تکرار کردن درست نیست 

دقیقا باید مثل یک کودک رفتار کنی نیازش سیر شدن و غذاست ولی درگیرش نیس بازی میکنه ساده خوشحاله و ... حتی بهش فکرم نمیکنه چون میدونه در وقت و زمانش والدینش بهش غذا میدن 

این یعنی ایمان 

تو میخوای ازش و ایمان داری که بهت میده میری سر روزمرگی هات

این میشه قانون رهایی که نباید نسبت به خواسته هایی که مینویسی وابسته به زندگیت باشند و هرگز افکار منفی که اینکه مثلاً «نکنه بهش نرسم» رو نداشته باشی

و اینکه باور داشته باشی بهشون میرسی و فکرت رو درگیرشون نکنی فقط یقین داشته باشی 

واقعا یعنی میلیاردر شدین ؟

ننوشتم میلیاردر شم هیچوقت.من فقط یه بار این کار رو کردم و کاغذ رو گذاشتم لای قرآن،یه سال بعد سراغش رو گرفتم و دیدم اتفاق افتاده اکثرشون.برام عجیب بود.ولی هنوزم زیاد اعتقاد ندارم.چون عاقلانه نیست.تو فکر این افتادم یه بار دیگه هم انجام بدم ببینم چی میشه

شاعر میگه :لا تقسوا علی أنثی إلا فی عناقها…به زن سخت نگیریدمگر به هنگام در آغوش کشیدنش :))