2777
2789
عنوان

به نظرتون چه برخوردی داشته باشم

70 بازدید | 8 پست

سلام خانما من پسرمو ی هفتس بردم مهد 

امروز اومده به پدرش میگه بابا بچه ها میخوابن رو هم 

همسرم به شدت عصبی شده که این چه مهد ی هستش 

شرایط کاریشم جوری نبود ک با من بیاد 

من کلی تحقیق کرده بودم واسه این مهد از رفتار معلم گرفته تا تمیزی و مکان خوب اینم بگم ک مهد قرانی هستش 

از وقتی اینو گفته فکرم همش درگیره هی با خودم کلنجار میرم که فردا بشه من برم با معلم صحبت کنم که این چه کاریه چرا باید همچین اتفاقی بیفته اصلا همچین کاری شده ؟ 

فقط مهد شون دوربین هم نداره چیکار باید بکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرسیدم گفتم شاید پاشون گیر کرده افتادن گفت نه یکی خوابید بعد اون یکی خانم معلمم دعواشون کرد

من مربی مهد ک بودم از این رفتارها زیاد میدیدم 

بچه ها بخاطر کنجکاوی ک دارن یه رفتارهایی از خودشون نشون میدن ک معنیشو نمیدونن 

با معلمش صحبت کنید بگید بچم این موضوع رو گفته و میخواستم بببنم اصل داستان چیه و شما چ واکنشی نشون دادین 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما