2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم تربیت بدنی کارش خیلییییییییییی راحتتره پرورشی هر روز باید سر صف حرف بزنی و راهپیمایی و سرودها ...

نه بابا فکر میکنی راحته.  همش سرپا تو سرما گرما حیاطه

بچه ها تو زنگای دیگه مجبورن گوش بدن اما زنگ ورزش آزادن و غیرقابل کنترل.  اگه اتفاقی هم بیفته پای معلم گیره

پرورشی یه سر صف بایستی هرروز برنامه تکراری و یه چند تا مناسبته 

نه بابا فکر میکنی راحته. همش سرپا تو سرما گرما حیاطهبچه ها تو زنگای دیگه مجبورن گوش بدن اما زنگ ورز ...

معلم ورزش یا تو دفتر نشسته 

یا صندلیشو تو سایه گذاشته بقیه رو نگاه میکنه 

البته الان اکثر مدارس سالن ورزشی دارن ، زیر آفتاب نیستن 

معلم ورزش یا تو دفتر نشسته یا صندلیشو تو سایه گذاشته بقیه رو نگاه میکنه البته الان اکثر مدارس سالن و ...

معلم ورزش اگه تو دفتر بشینه خیلی خطر داره چون اگه تو حیاط باشه و اتفاقی برای کسی بیفته پاش گیر نیست وگرنه خیلی براش بد میشه.  

معلم ورزش اگه تو دفتر بشینه خیلی خطر داره چون اگه تو حیاط باشه و اتفاقی برای کسی بیفته پاش گیر نیست ...

پس با این توضیحاتی که دادی معلومه دلت پیش پرورشیه چون با پیامهام مخالف بودی 

پرورشی بزن 

پس با این توضیحاتی که دادی معلومه دلت پیش پرورشیه چون با پیامهام مخالف بودی پرورشی بزن

نه مخالف نیستم.  دلمم با هیچکدوم نیست.  خودم دبیر ورزشم.  اما چون هنوز رسمی نیستم میتونم باز آزمون بدم و پرورشی قبول شم.  منم فکر کردم آسونه اما خیلی سخته.  تدریس تو کلاس خیلی بهتره.  اگه موافقت کنن سال دیگه عوض میکنم.  اما موندم دوباره آزمون بدم ندم