2777
2789
عنوان

شدت کم پریودی

200 بازدید | 26 پست

خانما من کلا سه روز میشم بقیه روزا لکه  بعد خیلی با شدت کم مثلا تو کل هفت روز یه بسته پد هم مصرف نمیشه مامانم میگه بریم دکتر شاید از بس خون نداری واسه اونه هیی میگم  کم خونی ندارم قبول نمیکنه😑

کمتر از ۳ روز باشه غیرطبیعیه

بین ۳ تا ۱۰ روز طبیعیه و مشکلی نیست

اگه خونریزی خیلی کمه همون ۳ روز از لحاظ تغذیه رعایت کنید ، لبنیات و مرغ و مواد غذایی نفاخ و قندی نخورید یک هفته قبل پریود

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میشم به موقع هم میشم فقط خونریزی کم در حدی که سه روز اول روزی یدونه نوار هم پرنمیشه ۴ روزم فقط لک ...

ای وای این خیلی کمه قرص ب ۱۲ چرا نمیخوری هر هفته یک بار بخوری برا خونسازی خیلی مفیده منم میخورم البته قرص اهنم میخورم

من میشم به موقع هم میشم فقط خونریزی کم در حدی که سه روز اول روزی یدونه نوار هم پرنمیشه ۴ روزم فقط لک ...

چند سالته ؟ 

نکنه ذخیره تخمدانت کم شده باشه ،یه آزمایش بدی بد نیست 

قبلا زیادتر بود حجم پریودیت؟