2777
2789
عنوان

کجا برم درس بخونم واسه کنکور

100 بازدید | 9 پست

من۵ ساله پشت کنکوری هستم و اصلا تو خونه بازدهی ندارم بچه کوچیک داریم و اینکه مهمونی ها.رفت و امد.اذیتم میکنه و خیلی وسواس دارم اینکه باید خونه خیلی تمیز بتشه و به نظاعت خونه میرسم دیگه درس هیچی یا اینکه واسه خواهرم درس میگم و خودم جا میمونم.تو یه شهر کوچیک زندگی میکنیم و کتابخانه شهرمون فقط صبح بازه به نظرتون با این شرایط کجا برم وفقط به خاطر همین وسواس تمیزی و حس کمک به دیگران دارم خودمو بدبخت میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم هیچ جا مث خونه نمیشه راحت درس خوندبرو پیش روانشناس و مشکلتو بگو و باید روی خودت کار کنی

نمیدونم اگه دور از خونه باشم شاید نتیجه بگیرم خونمون اصلا شرایط نداره فامیل نزدیک هم نداریم🫠🫠🫠

نمیدونم اگه دور از خونه باشم شاید نتیجه بگیرم خونمون اصلا شرایط نداره فامیل نزدیک هم نداریم🫠🫠🫠

باید رعایت حالتو کنن دیگ

دانشگاه شهرتون نداره بتونی بری اونجا؟

توی بیمارستان کسیو ندارین بتونه پارتیت شه بری کتابخونه بیمارستان بخونی؟

لایک نکن.

باید رعایت حالتو کنن دیگدانشگاه شهرتون نداره بتونی بری اونجا؟توی بیمارستان کسیو ندارین بتونه پارتیت ...

به نظرتون میشه اگه راهی داره باید بیفتم دنبالش .فدات عزیزم از پیشنهادت

به نظرتون میشه اگه راهی داره باید بیفتم دنبالش .فدات عزیزم از پیشنهادت

من یکیو دیدم خواهرش بیمارستان کار میکرد به واسطه اون میرفت کتابخونه بیمازستان و میگف خلوته و خوبه کلا هم بازه از صبح میرفت تا اخر شب ک بیان دنبالش قبول هم شد

اگر اشنا دارین توی بیمارستان بهش بگو ولی اول ببین کتابخونه داره یا نه 

لایک نکن.