2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز پیش رفته بودم با یه آقایی صحبت کنم و آشنا بشیم

قرارمون تو یه محیط باز بود...بعد همینکه داشتیم صحبت میکردیم من شالم حریر و توری بود...یه کم هم باد میومد....یه دفعه یه باد شدیدتر اومد شال من کلا رفت کنار از روی شونه ام...حالا آقاهه هم تقریبا آدم معتقدی بود....منم سریع شالمو انداختم روی شونه ام ...اونم خنده اش گرفته بود...گفت یه دفعه چه طوفانی شد....😅😅😅

خودمم خجالت کشیدم...بعد بند کیفمو انداختم روی شونه ام که دیگه باد نبره

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

مامان سوادش کلاس۵یه روز داداششم با عروسمون لباسشون و ست کرده بودن مامانم جلو همه گفت عروس و پسرم امر ...

🤣🤣🤣

بچه ها منم یه موقعی این بیماری""با دلایل منطقی میشه نظر دیگران رو عوض کرد.""رو داشتم.شفا گرفتم شکر خدا🤲

امان از دست بادي كه بي موقعه اومد😂

وای اینم تازه الان یادم افتاد🤣🤣🤣

من تو یه کارگاه خیاطی کار میکردم بعد اینا پارچه های ته طاقه رو نگه میداشتن...کلی پارچه نگه داشته بودن....یه شب یه شلنگ آبی تو کارگاه داشتن که این از لوله ای که بهش وصل بود جدا میشه....کل کارگاهو آب برمیداره...اینا هم بعد جمع و جور کردن کارگاه میبینن دورشون شلوغه همه ی ته طاقه هارو میریزن وسط کارگاه که بچه ها هر کی هر چی دوست داشت برداره...منم یه سری دو تا نایلون بزرگ پارچه برداشته بودم....پاییزم بود باد میومد...یه دفعه یه باد شدید اومد...شالمو کلا از سرم درآورد برد تو هوا کلی چرخوند....کلی برد بالا...🤣🤣🤣🤣

مثل تو فیلما شده بود....به شکل تصویر آهسته شالمو میدیدم که تو هوا داره میره و میچرخه...🤣🤣🤣بعد چند ثانیه برد تقریبا ده قدم اونور ترم انداخت زمین...

زودی رفتم برداشتم تکوندمش انداختم سرم.....شانس آوردم خیابونه خلوت بود....فقط یه آقایی پشتم داشت میدمد....گفت کمک میخواید خواهرم....گفتم نه ممنون و زودی رفتم خونه🤣🤣🤣🤣