2777
2789
عنوان

چرندیات تعیین جنسیت

203 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من امروز رفتم ان تی گف دختره 

خواستم بگم 

اصلا دل خوش ب علائم نباشید

همچنین ب چرندیات تعیین جنسیت 

من هم لتروزول خوردم هم فلوکلونازول هم کامل رژیم غذایی رعایت کردیم هم ب ارگاسم رسیدم   

بعد من کامل علائمم ب پسر میخورد 

تست جوش شیرینم انجام دادم کف کرد 

تهوعم نداشتم 

ولی دختر بود☺️

بودنشو شکر 

ولی واقعا جا خوردم 

بله عزیزم در اخر هرچیزی صلاح باشه و خدا بخواد میشه😊

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگم والا

انشالله که قدمش خیرو پربرکت باشه و به سلامتی دنیا بیاد

سپرده ام دستت خودم را سپرده مادام العمر❤برای بچه دار شدنم دعا کن خیلی به دعات احتیاج دارم دوست خوبم ♥️

ان تی هم اونقدر قطعی جنسیت رو نمیگه

فقط از فرم جنین احتمال میده

مخصوصا که دختر خیلی احتمال داره اشتباه باشه و پسر بشه چون اندام تناسلی‌ش هنوز رشد نکرده و درصد خطا زیاده

فلوکونازول رو دکتر زنان همینجوری به من تجویز کرد

نگفته بود برا جنسیته

دو بسته بود خوردم البته خیلی وقت پیش ک اقدام بودم و نتیجه‌ای هم هنوز نگرفتم 

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …