2777
2789
عنوان

اینجا چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 29 پست
چقد بده که دنبال دعوا و تیکه پروندن هستید ای بایا

بیشتر شما دنبال دعوایی که😂

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر شما دنبال دعوایی که😂

تو‌ شروع کردی چیه مگه دروغ میگم فقط عاشق تاپیک خیانت هستید یکی ی سوال یپرسه درباره بارداری و مسائل زنانه و اینا با اینکه بلدید حتی وارد تاپیک نمیشید البته شاید فقط بچه ها و مردا اینجان ک صد البته بلدم نیستن جواب بدن 

تو‌ شروع کردی چیه مگه دروغ میگم فقط عاشق تاپیک خیانت هستید یکی ی سوال یپرسه درباره بارداری و مسائل ز ...

دیدی دنبال دعوایی و چشمتو بستی من اصلا اون کاربر نیستم که میگی تو شروع کردی

نفس عمیق بکش اروم باش

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خواهش میکنم سمیه خانوم😐نهایتش ۲۲ سالته نشستی برای ۱۸ ساله ها نظر میدی؟

۲۲ سالمه اره اما متاهلم و بچه دارم و تا جایی که از قبل بوده اینجا جای خانومای متاهل و باردار بوده

۲۲ سالمه اره اما متاهلم و بچه دارم و تا جایی که از قبل بوده اینجا جای خانومای متاهل و باردار بوده

الان اینطور نیس به شمام ربطی نداره کیا عضو میشن نمیشن میتونی وارد تامیک بچه مدرسه ای نشی

خواهش میکنم سمیه خانوم😐نهایتش ۲۲ سالته نشستی برای ۱۸ ساله ها نظر میدی؟

چیه چرا زورت میاد من روی حرفم با خانومای متاهل بود ک چرا فقط جذب تاپیکای جنجالی و انرژی منفی سایت میشن با تو و امثال تو حرفی ندارم خیر پیش 

الان اینطور نیس به شمام ربطی نداره کیا عضو میشن نمیشن میتونی وارد تامیک بچه مدرسه ای نشی

الان بچه مدرسه ای جون من وارد تاپیک تو شدم یا تو وارد تاپیک من شدی ؟ بفرما بیرون 

به منطق شما باشه که ۳۰ ساله مجردم نباید بیاد اینجا😐

از این به بعد وقتی میایم اینجا از شما احازه میگیریم شما بزرگ سایتی میخای بیا برای همه مون تصمیم بگیر

الان بچه مدرسه ای جون من وارد تاپیک تو شدم یا تو وارد تاپیک من شدی ؟ بفرما بیرون

وقتی میای  میگی کلی بچع مدرسه ای ریخته تو سایت روی صبحتت با منم میشه 

تو هم نمیتونی راجب اینکه کودوم تاپیک برم نرم نظر بدی

به منطق شما باشه که ۳۰ ساله مجردم نباید بیاد اینجا😐از این به بعد وقتی میایم اینجا از شما احازه میگی ...

😂😂😂😂 ببخشید نمی‌دونستم از من بزرگ‌ترین معذرت میخوام جدی میگم حالا دعوا راه نندازید 

خوشحال شدم از آشنایی تون دیگه ریپ نزن مرسی