2777
2789
عنوان

ظلم کردن

114 بازدید | 7 پست

بچه ها با این فرض که پدر مادر به فرزندشون ظلم کنن و با موقعیتی که به عنوان والد دارن، و به خاطر نارضایتیشون بخوان حقوق انسانیش رو پایمال کنن

مثل اینکه بر فرض: پول نده درست رو ادامه بدی، همزمان اجازه ی کار هم نده! و بترسونه بگه زندگیت رو خراب میکنم

فرزند باید چجوری خودش رو نجات بده در این مواقع؟

شماها هیچوقت توی این قضایا بودین؟

بزرگترین ظلمی که یک پدر میتونه درحق بچه هاش الخصوص دخترش کنه همین بی محبتی و ترد کردن ازخودشه....ولی اگه مادرت پشتت هست وبرداری یاخواهردیگه یی پشتت هست درس بخون وشاغل شو من پدرمو خیلی دوس داشتم ودارم ولی بخاطر ظلمی که ب مادرم وهمون کرد و هیچ وقت نمیتونم ببخشمش فوت شده پدرم پیشنهادم اینه مستغل شی اگر رسم ورسوم و خانوادگیتون اجازه میده که بعید میدونم چون اینجا ایرانه

لایک نکنید                      

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بزرگترین ظلمی که یک پدر میتونه درحق بچه هاش الخصوص دخترش کنه همین بی محبتی و ترد کردن ازخودشه....ولی ...

الهی بمیرم؛ من میفهممت به خدا

الان تو همین شرایط گند گیر کردم

تو تونستی کاری برای خودت انجام بدی؟

فقط کوتاه نیا دربرابرشون هر طور شده درس بخون

تاپیک دومم رو اگه چک کنی کامل توضیح دادم وضعیتم رو

یه جوریه که هرچی فکر میکنم خودمم نمیدونم چجوری و به چه امیدی دارم میرم جلو

انگار رو طناب دارم راه میرم؛ و بیهوده خوشبینم

الهی بمیرم؛ من میفهممت به خداالان تو همین شرایط گند گیر کردمتو تونستی کاری برای خودت انجام بدی؟

عزیزم ظلم پدرتو با ظلم مدر من فرق داره

پدر من بامحبت بود دوسمون داشت باعشق بوسمون میکرد  ظلمی که میگم مالی بود خونه رو فروخت ودیگه نتونست بخره فوت کرد و مادر پیرم سالهاست دربه درو آوراست مستاجره

داداش کوچیکم خرجشو میده نه حقوق بازنشستگی گذاشت براش ونه خونه یی  هیچی نزاش هیچی من متاهل بودم که پدرم فوت شد   

لایک نکنید                      
عزیزم ظلم پدرتو با ظلم مدر من فرق دارهپدر من بامحبت بود دوسمون داشت باعشق بوسمون میکرد ظلمی که میگم ...

از سر ندونم کاری شده پس، طفلی مادرت

سن هم میره بالا آدم بیشتر نیازمند خونه و کاشونه واسه راحتیه