2777
2789
عنوان

خانما یه سوال فوری

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 20 پست
چ پمادی بود پیشخ یگی عزیزم

عزیزم این دو تا پماد خیلی خوبن اگه روغن سیاه دانه هم داری روی اون قسمتی که ورم داره بزن با دست ماساژ بده اینم خوبه.

ژل پیروکسیکام

پماد زنجبیل اسمش پماد زنجبیل هست 

❤️❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم سلام گفتی خانم ها ولی من هم با اجازتون نظر میدم مشکل پای بچه فقط ضرب دیدگی هست اگر خدای نکرده ...

همیشه هم اینجوری نیس ، پسر دایی من یبار مامانش میبینم یچای پاش مث اسخون اضافه رشد کرده ، میبرتش دکتر ،عکس میگیرن ، دکتر گفته شکسته بوده 

ولی زنداییم گفت اصلااا هیچی نگفته انقدرم فضوله اصلا یجا نمیشینه 

همیشه هم اینجوری نیس ، پسر دایی من یبار مامانش میبینم یچای پاش مث اسخون اضافه رشد کرده ، میبرتش دکتر ...

شکستگی علایم خاص خودشو داره 

کبودی زیاد داره نمیتونید پاتونو به این ور اونور تکون بدید 

باد شدیدی میکنه ولی دردی دیگه نداره فقط وقتی که تکون میدید درد میگیره

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی 
شکستگی علایم خاص خودشو داره کبودی زیاد داره نمیتونید پاتونو به این ور اونور تکون بدید باد شدیدی میکن ...

اره میدونم ولی میگم بچه ها ممکنه بخاطر بازیگوشی دردی حس نکنن ، حالا شکستگی نه ،شاید مو برداشته باشه