2777
2789

سلام دوستان، ببخشید که متنم شاد نیست، من دو سه سالی میشه که خواننده خاموش بودم، الان مدتی میشه که عضو شدم و اولین تاپیکمه... شاید یه‌روزی مختصری از داستان زندگیمو بنویسم... الان خیلی حالم بده انگار یه وزنه 20 تنی رو قفسه سینمه، بقدری دلم غمگین و مضطربه که حتی نمیتونم توصیفش کنم و متاسفانه نمیتونم بگم مشکلم چیه چون هیچ راه حلی ، هیچ روزنه امیدی، هیچ چیزی نمیتونه حلش کنه...از شما میخوام برام دعا کنین خیلی عااااجزم... همه چی برام تیره تاره، انگار همه جا شبه، هیچکس نیست.. بچه ها ببخشید دست خودم نیست...ولی واقعأ بغض راه گلومه بسته.... 😔😔😔😔😔

الهی آمین ایشالا ی معجزه باور نکردنی برات اتفاق بیفته💖💓

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی نهایت ممنونم، ایشالله عزیزم... ایشالله هر حاجتی که داری خدا بهت بده 🙏🏻

روزای تاریک تو زندگی همه بوده و همه تحمل کردیم و از اون بحرانهاذر کردیم یا در نهایت پذیرفتیمش ولی خدا دست ادم رو ول نمیکنه مطمعن بشا

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
روزای تاریک تو زندگی همه بوده و همه تحمل کردیم و از اون بحرانهاذر کردیم یا در نهایت پذیرفتیمش ولی خد ...

انگار خدا مدتهاست منو فراموش کرده، هر راهی که میرم بن بسته، هر دری رو که میزنم بسته... 😔😔

انگار خدا مدتهاست منو فراموش کرده، هر راهی که میرم بن بسته، هر دری رو که میزنم بسته... 😔😔

میشه بلاخره میشه

@ثودک

سلام عزیزم من مدتهاست که تاپیکهای شمارو میخونم... اون حجم غمی که رو دلتونه و نمیتونین به کسی بگین رو من خوب میفهمم، ایشالله حال دلتون آروم بشه چون میفهمم که چه حالی دارین.. من از شما حس خوبی میگیرم، ایشالله خدا به دلتون آرامشی از جنس نور بده، از شمایه خواهشی دارم عزیزم ، منو تو نمازاتون دعا کنین...خیلی محتاج به دعاتون هستم... من همیشه به فکرتون هستم با اینکه مدتیه عضو شدم ولی خواننده خاموش بودم و همیشه تاپیکاتون رو دنبال میکردم ایشالله حال دلتون خوب بشه عزیزدلم 🌱

ای کاش خدا عمر منو می‌گرفت میداد به کسی که دلش میخواد زندگی کنه، یا میداد به کسی که منتظر شفای بچش... 😔😔😔من نمیخوام زندگی کنم من دلم میخواد برم پیش خدا، برم و از این همه غم و ناراحتی رها میشدم 😔😔😔😔

@ثودک سلام عزیزم من مدتهاست که تاپیکهای شمارو میخونم... اون حجم غمی که رو دلتونه و نمیتونین به کسی ب ...

سلام عزیزدلم ممنونم از محبتت 

امیدوارم همین دعاها هزار برابرش در حق خودت مستجاب بشه ان شاءالله

حتما بیادت هستم عزیزم

بازم ممنونم که بیادمی خدا خیرت بده

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ای کاش خدا عمر منو می‌گرفت میداد به کسی که دلش میخواد زندگی کنه، یا میداد به کسی که منتظر شفای بچش.. ...

چقدر حرفهای دلِ منو میزنی😔

خدانکنه عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹