2777
2789
عنوان

میلی گلد هدیه طلا

10288 بازدید | 51 پست

ی برنامه ب نام میلی هست ک اگر واردش بشید 5سوت طلا میده در صورتی ک کد هدیه من رو بزنید۵سوت ب من و۵سوت ب شما هدیه میده و ب قیمت طلای روز میتونی برداشت کنی پولش بیاد حسابت هر۲٠٠نفر ک دعوت کنید یک گرم طلا میده

من خودم امتحان کردم کاملا واقعی هس، 

milli-5z6ym

حالا چطور پول میاد حسابت؟ 

خب شما هرچقدر طلا ک جمع کنید با دعوت هر لحظه ک دلتون میخاد میتونید بردارید پولشو ی گذینع فروش هس میزنید بعد مقداری ک میخاید طلای جمع شده رو بفروشید بزنید و ی شماره کارت میخاد و بعد یک روز پول میاد حسابت، 

اگ میخاید مطمعن بشید کد منو بزنید ۵سوت امد حسابتون بفروشید منتظر بمونید پولش بیاد تا اطمینان کنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از میلی طلا نمی‌خرید ؟

من معتقدم ستاره ها طوری پشت سر هم به خط میشند که آدم ها بتونند همدیگر رو پیدا کنند.حالا اینکه قراره عاشق هم باشند یا با هم دوست بمونن به مرور زمان مشخص میشه:).....2.2.2....4.4.4

milli-6u7qi اینم کد منه .بزنید تا به هردو5 میل بده

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال بچه دومم باردار بشم شوهرم راضی بشه😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.