2777
2789

بخر

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم 

از مادرت بپرس بگو مامان شما تا این سن

سالی بوده بگن طلا ریزش کرده اومده پایین 

اگ گفت اره صبر کن

...

بخر عزیزم طلا تا گرمی ۴۶۰۰ میره بخر خودتو راحت کن 

صد تومن ضرر بهتره ۵۰۰ تومن ضرره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از مادرت بپرس بگو مامان شما تا این سنسالی بوده بگن طلا ریزش کرده اومده پایین اگ گفت اره صبر کن ...

منم همیشه از مامانم این چیزا رو میپرسم😅

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
عزیزم از مادرت بپرس بگو مامان شما تا این سنسالی بوده بگن طلا ریزش کرده اومده پایین اگ گفت اره صبر کن ...

یک بار درتاریخ اتفاق افتاد

تو دوره ی ریاست جمهوری آقای احمدی نژادطلا تا ۱۴۵ هزار رفت وبرگشن ۹۵ هزار

سکه شد یک ملیون و۴۵۰ هزار وبرگشت ۹۵۰ هزار

ویه عده از ترس ضرر بیشتر فروختند

اما الان ببینید چنده

کلا اگه پایبن اومدنی باشه بازم بعداز یه مدت دوباره افزایشی میشه

یک بار درتاریخ اتفاق افتادتو دوره ی ریاست جمهوری آقای احمدی نژادطلا تا ۱۴۵ هزار رفت وبرگشن ۹۵ هزارسک ...

یکبااااار عزیزم

ایا یکبار میتونه کافی باشه برای نخریدن

دیگه من ک چیزی نمیگم 

خودتون با عقل خودتون جلو برید 

من از لحاظ علمی و برسی طلا پیشنهادمو دادم 

یکبااااار عزیزمایا یکبار میتونه کافی باشه برای نخریدندیگه من ک چیزی نمیگم خودتون با عقل خودتون جلو ب ...

نه اتفاقا

حرفم درتایید حرف شما بود که همون یک بار هم بعداز مدت کوتاهی بالا رفت

من از زمان گرمی ۵۰۰۰ هزارتومان طلاخریدم