2777
2789

مادرم ازم متنفره به شدت بداخلاقه

امروز که برا زنگ آخر ورزش داشتیم همه شلوار ورزشی پوشیده بودیم کسی حال نداشت بره شلوار مدرسه رو بپوشه منم نپوشیدم گذاشتم همون شلوار ورزشی بمونه

فکر نمیکردم مادرم بیاد اومد

بیشعور جلو بقیه تو مدرسه داشت کتکم میزد میگفت گوه خوردی شلوارتو عوض نمیکنی

مامانا ازم جداش کردن

بعدش هم مفصل تو خونه منو زد

به نظر شما باید اینجوری رفتار میکرد اولین بار هم بود که عوض نکرده بودم 

خونمون از دبیرستانم دوره بخاطر همین یکی باید بیاد دنبالم

واا مادرت روانیه 

به پدرت بگو رفتارشو

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم مامانت یکم تند رفته پیش بقیه کار زشتی کرده شایدم قبلا بهت تذکر داده بوده گوش ندادی ناراحت بوده از دستت 

به هر حال عیبی نداره قضیه مهمی نیس وقتی ب سن من برسی مشکلات اینقدر زیاد میشن که دیگه این ب چشت نمیاد 

ب نظرم ب مامانت با ارامش و مهربونی بگو مامان جون کاش تو خونه دعوام میکردی جلو دوستام خجالت کشیدم

به نظرم مامانت یکم تند رفته پیش بقیه کار زشتی کرده شایدم قبلا بهت تذکر داده بوده گوش ندادی ناراحت بو ...

نه قبلا اصلا شلوار ورزشیم رو همیشه عوض میکردم

اولین باره