2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم داره انقدر استفاده نکرده رسوب گرفته خراب شده کف خونت اگه لمینت باشه به درد میخوره اگه سنگ یا سرامیکی همون طی دستیا کارتو راه میندازه به جاش جارو رباتیک بخر 

مامانم داره انقدر استفاده نکرده رسوب گرفته خراب شده کف خونت اگه لمینت باشه به درد میخوره اگه سنگ یا ...

ولی با بخار شوی میشه کاشی های آشپزخونه کابینتا و پنجره ها رو خیلی کارای دیگه میشه کرد فقط برای کف زمین نیست

مامانم داره انقدر استفاده نکرده رسوب گرفته خراب شده کف خونت اگه لمینت باشه به درد میخوره اگه سنگ یا ...

اره باید بعد هربار استفاده خالی کرد وتمیزش کرد

واینکه اب جوشیده باشه

اگه وسواس داری و ماهی دو سه بار باهاش میخوای کار کنی بخر.عالیه.ولی اگه بخوای دو سه ماه یه بار ومثل من عید تا عید کار کنی نه لصلا نخر مال من دو بار مخزنش سوراخ شد الانم بخار نمیده.چون دیر به دیر استفاده میکنم کلا رسوب گرفته و خراب شده.

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

مم واسه سرامبک ازین تی چرخشیا خریدم خیلی راصیم .راحته 

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان