2777
2789
عنوان

چرا دندون پزشکه اینجوری کرد 😭

539 بازدید | 21 پست

دیروز رفتم دندون پزشکی گفتم نمی‌خوام آمالگام کنی بدم میاد دندون من نه درد می‌کنه نه چیزی فقط می‌خوام یه قسمتش که قهوه ای شده رو برداری و با کامپوزیت پر کنی  .... بهش برخورد دندون پزشکه انقد عصبی شد واقعا ناراحت شدم بعد می‌گفت کامپوزیت برا ترمیم دندون آسیاب اصلا خوب نیست من باید ازت امضا می‌گرفتم بعدا نیای بگی خراب شده انقد بد گفت از این کار الان خیلی میترسم نکنه واقعا دندونم خراب بشه و به عصب بزنه

چرا دندون پزشکی اینجوری کرد پس چرا تو اینترنت نمی‌بینم این حرفاشون 😢

( در تامین اجتماعی رو گل بگیرن دندون پزشک اونجا بود ، دیگه هیچوقت نمی‌رم ) 

بعد اونوقت ترمیم دندون من زیر پنج دقیقه شد ! انقد زود تموم شد 

میترسم انقد زود کارشون انجام داد خراب بشه 

قبل از کن از درمانگاه با عجله رفت بیرون ....!!!!

مال من با کامپوزیت پر شدن هبچبشونم نشده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می گفتی فاتحه می خونین تو دندون جایی نیست به شکایتمون رسیدگی کنه 

حالا برای کامپوزیت ازم دستخط بگیری ؟!!!!

به کجا مثلا شکایت کنم 

دور برداشتن این دکترا مخصوصا دندونپزشکا پول خون پدرشون و از هر دندون می گیرن طلبکارم هستن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خب درست میگه دیگهکامپوزیت برای آسیاب ، عمر و‌دوامش کمهشاید تند حرف زده ناراحت شدی ولی اصل حرفش درسته

آخه منم اینو می‌دونم که عمر کامپوزیت کمه و قرار بود هر چند وقت یکبار برم دندون پزشکی یا چک کنه و اگه لازم بود دوباره ترمیم کنه با کامپوزیت 

( بدم میاد آمالگام سیاهه هی دندونتو با اون درست نکنی بهتره 😐😂)

اما این می‌گفت بعدا میانه به عصب و عفونت می‌کنه خیلی ترسیدم 

الحمدلله ، کدوم دندونا رو ترمیم کردی ؟

من فقط دندون ای جلوییم سالمن😅

هفت هشت سالی هم میشن پر کردم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

دوهفته پیش دوتا از دندونای اسیابمو دکتر با امالگام کف کشی کرد، گفت تا یک ماه اذیت میشی در صورتی که غذای گرم یا آب یخ بخوری،

ولی اصلا اذیت نشدم،

در عوض چهارتا دندون شیری فک بالامو با موادکامپوزیت ترمیم کرد ، خیلی اذیت میشم موقع آب خنک خوردن 

کجا روم که دلِ من، دل از تو برگیرد؟🤍🕊️