2777
2789
عنوان

خونریزی لانه گزینی

532 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ، می خواستم بدونم خونریزی لانه گزینی به چه صورت می تونه باشه ؟ امکانش هست مثل خونابه باشه ؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
بله
3
60%
خیر
2
40%
خدایا به حق شش ماهه امام حسین همه بچه ها رو برای مامان باباها حفظ کن و به همه منتظرا نی نی بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روز دومی که باید پریود میشدم خونریزی داشتم یعنی امروز دارم ، ولی با همیشه خیلی فرق داره ، حالت خونابه که یکم میاد چند ساعت کلا قطع میشه 

خدایا به حق شش ماهه امام حسین همه بچه ها رو برای مامان باباها حفظ کن و به همه منتظرا نی نی بده 
بیبی منفیه؟

انقدر استرس دارم میترسم بی بی استفاده کنم ، خیلی نا امید شدم ، واقعا دلم شکسته

انقدر استرس دارم میترسم بی بی استفاده کنم ، خیلی نا امید شدم ، واقعا دلم شکسته

قفون دلت بشم من 

منفی بیبی که غم نداره

مثبتش خوشحالی داره فقط

پاشو پاشو تنبلی نکن. برو بیبی بذار ببینیم نی نی مون کجای دلته

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار

من حاملگی اولم یکهفته بعد از پریودی داشتم که شکل لخته قهوه ای پررنگ بود . و حاملگی دوم صورتی کم رنگ که بادستمال پاک میکردم مشخص بود هردوتا هم فقط یک روز طول کشید 

توکه رفتی شهر خالی شد ... مگر تو چند نفر بودی؟بابا
من حاملگی اولم یکهفته بعد از پریودی داشتم که شکل لخته قهوه ای پررنگ بود . و حاملگی دوم صورتی کم رنگ ...

بعد از اون از بی بی چک استفاده کردید ؟

قفون دلت بشم من  منفی بیبی که غم نداره مثبتش خوشحالی داره فقط پاشو پاشو تنبلی نکن. برو بیبی ...

دلم می خواد مثبت باشه ، 4 ماهه دارم اقدام می کنم