2777
2789
عنوان

آزمایش های قبل از آی وی اف

435 بازدید | 6 پست

فعلا دوماه وقت داشتم که قرص بخورم تا کیستم حل بشه و.. آزمایشها رو انجام بدیم. ی مدت بعد من و همسرم رفتیم و آزمایش دادیم. ازمایش های همسرم آزمایش اسپرم و چند آزمایش مهم دیگ بود ک مشکل نداشت و آزمایش هایی هم برای من  نوشته بود آزمایش هپاتیت،ایدز،تیروئید،قندخون،پرولاکتین،و..بود  که متاسفانه ی چند جا مشکل داشتم 😵🥲

اینکه تیروئید م کم کار بود.  پرو لاکتین خونم خیلی خیلی بالا بود برای منی ک نه حامله بودم و نه شیر میدادم 

و همینطور  قند خونم بالابود نمیدونم اوونم بخاطر این بود ک یدونه خرما ناشتا خورده بودم یا نه. که بعد چند روز دوباره ازمایش قند خون رو تکرار کردم و اندازه بود. برای چند روز دیگ باز برای دکتر وقت گرفتم و رفتیم و.  

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

حتما حتما آزمایش سیستم ایمنی،سی دی مارکرها کامل و آزمایش انعقادی هم بدین.

تاکید میکنم حتما 

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

پرولاکتینتون چند بود 

برای من از حد نرمال بیشتره تا ۲۷ باید باشه ولی ۳۴ هستش

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما حتما آزمایش سیستم ایمنی،سی دی مارکرها کامل و آزمایش انعقادی هم بدین.تاکید میکنم حتما

والله من دقیق نمیدونم دکتر چه آزمایش  هایی برام نوشته اینایی رو ک گفتین نمیدونم داخل آزمایشهام بودن یانه

والله من دقیق نمیدونم دکتر چه آزمایش هایی برام نوشته اینایی رو ک گفتین نمیدونم داخل آزمایشهام بودن ...

حتما بگو برات بنویسه حتما حتما حتما ببین چقدر تاکید میکنم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

پرولاکتینتون چند بود برای من از حد نرمال بیشتره تا ۲۷ باید باشه ولی ۳۴ هستش

مال من ۵۲ng هستش یا همان ۱۰۱۱mil