2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک جدید زده بروبخون

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

اره بابا بعدشم تاپیک زده که هیچی نبود با عموش و زن عموش باغ دوستاشون بود و شماها به من استرس میدادین و دستتون درد نکنه  برین پی کارتون 

چطوری اینقدر  نگران ماجرایی میشین که اصلا معلوم نیست واقعیه یا الکی ؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

اره برگردوندن 

بچه رو برده بودن باغ دوستشون اونجا انتن نمی‌داده 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

آره برگردوندن

من نمی‌فهمم چجوری یه نوزاد چند ساعت بدون مادرش تونسته باشن نگه بدارن

و اینکه یه چیزیم میخام بگم میترسم حق الناس باشه نمیگم بخاطر دختر بودنش و... 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

آره بچه سالمه برده بودنش باغ گوشی آنتن نمی‌داد من نمیدونم بچه پنج ماهه دور دور میخواد چیکار؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
اره بابا بعدشم تاپیک زده که هیچی نبود با عموش و زن عموش باغ دوستاشون بود و شماها به من استرس میدادین ...

اخه بچه ۵ماهه شیر نمیخاسته تااون وقت شب، بعد من یادمه بچه ۵ماهم ۲بار میخوابید تا شب، بعد لباس گرم داشته که بردنش باغ،

وووووی سرم سوت کشید

اره خداروشکر.

البته امیدداشتم که یه شوخی باشه فقط.

چطور یه بچه ۵ ماهه بهونه نمیگرفته اینهمه ساعت!!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر