2777
2789
عنوان

بی مادرها لطفا بیاین

179 بازدید | 1 پست

من هشت ماهه پیش مادرمو ناگهانی از دست دادم میخام باهم حرف بزنیم وبه هم دلداری بدیم از تجربه هاتون واز غم هاتون....بشنوم 

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

شب اخر تا صبح کنارش بودم وباهم حرف میزدیم وچقد باهم خندیدیم اصلن هیچ بیماری نداشت فرداش صدام کرد واسه کاری میخاستم برم بیرون 

بیرون بودم بهم زنگ زدن مادرت حالش به هم خورده بچه هام پیشش بودن همینکه اومدم خونه دیدم جنازش روبه قبله وچادرشو رو سرش کشیده بودن مادرم پنجاهو چهار سال بیشتر نداشت ینی هنوز تو شوکم باورم نمیشه مادرم یه دوست فوق العاده ایی واسم بود همه تکیه گاهم ......هنوز باورم نمیشه خیلیییی ناگهانی بود مثله یه کابوس قلبم تیر میکشه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری