دوستان لطفا بدون قضاوت فقط کمکم کنین من همسرم با چند نفر درگیر شدن اونا زیاد بودن اینم خودش تنها بود اینو با دست یکی دوتا مشت زدن همسرمم زورش نرسیده با چاقو زده دو نفر زخمی شدن بیمارستانن حالشون خوبه الان ولی میخوام ببینم جرمش چیه ؟ بااید بره زندان یا میشه کاری کرد با سند اینا لطفا راهنماییم کنین حالن خیلی بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یا تو سایت دادراه قسمت پرسش و پاسخ رایگان سوالتو ثبت کنی وکیلها جواب میدن ولی یه چند روزی طول میکشه
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
باید دیه پرداخت کنه حالا بستگی به نظر قاضی داره میگه برو زندان تا دیه جور بشه که شما باید بیفتید دنبال رضایت یا جور کردن دیه یا اینکه فرصت میده مثلا سه ماهه دیه رو جور کرد اگه جور هم نشه که زندان هست
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»