2777
2789

دوستان لطفا بدون قضاوت فقط کمکم کنین من همسرم با چند نفر درگیر شدن اونا زیاد بودن اینم خودش تنها بود اینو با دست یکی دوتا مشت زدن همسرمم زورش نرسیده با چاقو زده دو نفر زخمی شدن بیمارستانن حالشون خوبه الان ولی میخوام ببینم جرمش چیه ؟ بااید بره زندان یا میشه کاری کرد با سند اینا لطفا راهنماییم کنین حالن خیلی بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونی حضوری بری از یه وکیل مشاوره بگیری

یا تو سایت دادراه قسمت پرسش و پاسخ رایگان سوالتو ثبت کنی وکیل‌ها جواب میدن ولی یه چند روزی طول می‌کشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بله میدونم میخوام بدونم چی میتونن حکم کنن دیه حبس شلاق و اینا

دیه که حتمیه بخاطر حمل چاقو هم ممکنه یا جریمه نقدیش کنن یا زندان 

دقیق نمیدونم

لایک ممنوع🙏                                            

فعلا با سند مشکل حل میشه بعدش باید برود دنبال رضایت در ضمن همسر شما هم باید شاکی شود

میگن رضایت میدن میگم اگه رضایت بدن هم باید زندان بره ؟ میگن جرم عمومی حساب میشه چون چاقو دستش بوده به هرحال باید زندان بره درسته ؟

باید دیه پرداخت کنه حالا بستگی به نظر قاضی داره میگه برو زندان تا دیه جور بشه که شما باید بیفتید دنبال رضایت یا جور کردن دیه  یا اینکه فرصت میده مثلا سه ماهه دیه رو جور کرد اگه جور هم نشه که زندان هست

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»